Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.187
- 76.245
- 4.218
Tete'nin yaşı genç ama ruhu yaşlı gibibu takıma 30 yaş üstü kanat almak yasaklanmalıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete'nin yaşı genç ama ruhu yaşlı gibibu takıma 30 yaş üstü kanat almak yasaklanmalıdır
Para yokBiz niye transfer sezonun basinda oyuncu alamıyoruz. İlk Bumerang gibi gönderdiğimiz adami aldık.
İnşallah puan kaybetmeden su oyuncuları alırız.
Tete'nin yaşı genç ama ruhu yaşlı gibi
Transfer taarruzumuz başladı
Sol bek ve 10 no dışında eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Kanat forvette gayet var. İlla onlarda bir yerde açılacak, Kerem kaçırdıklarını atmaya başlayacak falan.Avrupa'da 3 oyuncu ekleyebiliyoruz. Düşündüm taşındım. Defansif orta saha sezon sonuna saklanabilir. Eyüp var Kaan var. Yerli sorunuda var
Yerli sol bek ve kanat forvet ve 10 no alinabilir. Bizim daha çok bu sene hücumu güçlendirmemiz lazım.
babel, zaha, ziyech, feghouli(ilk 2 sene dönem dönem iyiydi 30dan sonra sıçtı), riera kanatta faydalı olamadı bir şekilde sol beke döndürdük de öyle verim aldıkTete'nin yaşı genç ama ruhu yaşlı gibi
Tete konusunda bende ümitli olmak istiyorum ama oyuna girip hiçbir istek göstermemesi soru işareti bırakıyor en azından mücadele edip bir şeyleri kötü yapsa bile yeter bir noktada açılacağını düşünürdüm ama mücadele kısmıda pek yok umarım dediğiniz gibi 4-5 maç üst üstte oynar umarım kazanırız ihtiyacımız var.babel, zaha, ziyech, feghouli(ilk 2 sene dönem dönem iyiydi 30dan sonra sıçtı), riera kanatta faydalı olamadı bir şekilde sol beke döndürdük de öyle verim aldık
garry, rashica, kerem, nispeten bruma, adı sanı duyulmamış onyekuru üsttekilere göre çok daha eksik kalitede olmalarına rağmen faydaları daha çok oldu. dinamizm ve tempo önemli.
tete evet çok kötü ama bi 4-5 maç üst üste oynatabilsek belki onu da kazanacağız.
Sürekli oynamayan bir adama direk kötü çöp demek doğruda değil. Kopenhag maçında Tete aldı 1 puanı yine ligde çok iyi oynadığı maçlarda var. 10-15 dakika oynatıp bir şey yapmadı demek doğru gelmiyor. Tete'yi üst üste oynatsak bence ciddi oyun katkısı alacağız.babel, zaha, ziyech, feghouli(ilk 2 sene dönem dönem iyiydi 30dan sonra sıçtı), riera kanatta faydalı olamadı bir şekilde sol beke döndürdük de öyle verim aldık
garry, rashica, kerem, nispeten bruma, adı sanı duyulmamış onyekuru üsttekilere göre çok daha eksik kalitede olmalarına rağmen faydaları daha çok oldu. dinamizm ve tempo önemli.
tete evet çok kötü ama bi 4-5 maç üst üste oynatabilsek belki onu da kazanacağız.
Aynısını dedim reis zaten ben de birkaç maç 90 dk oynatsak üst üste belli bir katkının üzerinde alacağımıza inanıyorumSürekli oynamayan bir adama direk kötü çöp demek doğruda değil. Kopenhag maçında Tete aldı 1 puanı yine ligde çok iyi oynadığı maçlarda var. 10-15 dakika oynatıp bir şey yapmadı demek doğru gelmiyor. Tete'yi üst üste oynatsak bence ciddi oyun katkısı alacağız.
ben düşmedim şahsenYigite yukleniyorsuniz da bonservissiz zahayi teteyi ziyechi duyunca dibi düşmeyen mi vardı , gectigimiz transfer sezonu sadece yönetimin değil taraftarın da ders çıkarması gereken bir sezon oldu ( ben dahil ) sırf ismi var diye yangın yapmamaliyiz , ya da isimsiz diye çöp ilan etmemeliyiz.
Yönetim yanlış transfer politikası izledi evet ama bizde alkisladik.
Elestireceksek de yapıcı elestirelim.
Benim yazdığım doğrusu önceki mesajlarıma bakabilirsin
Bulurum bak zaha övdüğün mesajınıben düşmedim şahsen![]()
Sürekli oynamayan bir adama direk kötü çöp demek doğruda değil. Kopenhag maçında Tete aldı 1 puanı yine ligde çok iyi oynadığı maçlarda var. 10-15 dakika oynatıp bir şey yapmadı demek doğru gelmiyor. Tete'yi üst üste oynatsak bence ciddi oyun katkısı alacağız.
Transfer sezonu yanlış diyoruz da Cl'ye gittik 3. Olduk son Kopenhag maçı dışında da gayet iyi futbol oynadık. Ligde rakip takım hakemler tarafında kayrılmamış olsa tarihimizin en kolay şampiyonluğu olacak. Hatalar oldu ama abartıldığı kadar kötü bir transfer dönemi değil.Yigite yukleniyorsuniz da bonservissiz zahayi teteyi ziyechi duyunca dibi düşmeyen mi vardı , gectigimiz transfer sezonu sadece yönetimin değil taraftarın da ders çıkarması gereken bir sezon oldu ( ben dahil ) sırf ismi var diye yangın yapmamaliyiz , ya da isimsiz diye çöp ilan etmemeliyiz.
Yönetim yanlış transfer politikası izledi evet ama bizde alkisladik.
Elestireceksek de yapıcı elestirelim.
Not : zahayi teteyi bilmem ama ziyechi istemeyen rdaslar vardı , onları muaf tutuyorum.
geldikten sonra gaza gelmişimdir çalım malım da açıklanmadan yarım saat önce falan bunu yazmışımBulurum bak zaha övdüğün mesajını))))