Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz niye transfer sezonun basinda oyuncu alamıyoruz. İlk Bumerang gibi gönderdiğimiz adami aldık.

İnşallah puan kaybetmeden su oyuncuları alırız.

bradley locko ve orta sahaya alınacak 25 yaş altı bir adamla sadece bu sezonu değil, önümüzdeki yılları da kurtarırız.
burada önemli olan ezeli rakip yaşlanırken bizim gençleşmemiz.
bunu asla atlamamak gerekiyor.

- gurrpegi

Avrupa'da 3 oyuncu ekleyebiliyoruz. Düşündüm taşındım. Defansif orta saha sezon sonuna saklanabilir. Eyüp var Kaan var. Yerli sorunuda var

Yerli sol bek ve kanat forvet ve 10 no alinabilir. Bizim daha çok bu sene hücumu güçlendirmemiz lazım.
Sol bek ve 10 no dışında eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Kanat forvette gayet var. İlla onlarda bir yerde açılacak, Kerem kaçırdıklarını atmaya başlayacak falan.

Tete'nin yaşı genç ama ruhu yaşlı gibi
babel, zaha, ziyech, feghouli(ilk 2 sene dönem dönem iyiydi 30dan sonra sıçtı), riera kanatta faydalı olamadı bir şekilde sol beke döndürdük de öyle verim aldık

garry, rashica, kerem, nispeten bruma, adı sanı duyulmamış onyekuru üsttekilere göre çok daha eksik kalitede olmalarına rağmen faydaları daha çok oldu. dinamizm ve tempo önemli.

tete evet çok kötü ama bi 4-5 maç üst üste oynatabilsek belki onu da kazanacağız.

babel, zaha, ziyech, feghouli(ilk 2 sene dönem dönem iyiydi 30dan sonra sıçtı), riera kanatta faydalı olamadı bir şekilde sol beke döndürdük de öyle verim aldık

garry, rashica, kerem, nispeten bruma, adı sanı duyulmamış onyekuru üsttekilere göre çok daha eksik kalitede olmalarına rağmen faydaları daha çok oldu. dinamizm ve tempo önemli.

tete evet çok kötü ama bi 4-5 maç üst üste oynatabilsek belki onu da kazanacağız.
Tete konusunda bende ümitli olmak istiyorum ama oyuna girip hiçbir istek göstermemesi soru işareti bırakıyor en azından mücadele edip bir şeyleri kötü yapsa bile yeter bir noktada açılacağını düşünürdüm ama mücadele kısmıda pek yok umarım dediğiniz gibi 4-5 maç üst üstte oynar umarım kazanırız ihtiyacımız var.

Sürekli oynamayan bir adama direk kötü çöp demek doğruda değil. Kopenhag maçında Tete aldı 1 puanı yine ligde çok iyi oynadığı maçlarda var. 10-15 dakika oynatıp bir şey yapmadı demek doğru gelmiyor. Tete'yi üst üste oynatsak bence ciddi oyun katkısı alacağız.

Sürekli oynamayan bir adama direk kötü çöp demek doğruda değil. Kopenhag maçında Tete aldı 1 puanı yine ligde çok iyi oynadığı maçlarda var. 10-15 dakika oynatıp bir şey yapmadı demek doğru gelmiyor. Tete'yi üst üste oynatsak bence ciddi oyun katkısı alacağız.
Aynısını dedim reis zaten ben de birkaç maç 90 dk oynatsak üst üste belli bir katkının üzerinde alacağımıza inanıyorum

bonservissiz zahayi teteyi ziyechi duyunca dibi düşmeyen mi vardı , gectigimiz transfer sezonu sadece yönetimin değil taraftarın da ders çıkarması gereken bir sezon oldu ( ben dahil ) sırf ismi var diye yangın yapmamaliyiz , ya da isimsiz diye çöp ilan etmemeliyiz.

Yönetim yanlış transfer politikası izledi evet ama bizde alkisladik.
Elestireceksek de yapıcı elestirelim.

Not : zahayi teteyi bilmem ama ziyechi istemeyen rdaslar vardı , onları muaf tutuyorum.

Son düzenleme:
Yigite yukleniyorsuniz da bonservissiz zahayi teteyi ziyechi duyunca dibi düşmeyen mi vardı , gectigimiz transfer sezonu sadece yönetimin değil taraftarın da ders çıkarması gereken bir sezon oldu ( ben dahil ) sırf ismi var diye yangın yapmamaliyiz , ya da isimsiz diye çöp ilan etmemeliyiz.

ben düşmedim şahsen :D

transferler yapıldıktan sonra kendimi kandırdım taraftar içgüdüsüyle çok iyi olacağına inanmak istedim ama zerre istemiyordum 2sini de

tete mantıklı transferdi hala çok yanlış diyemem.

Firmino is yapar mi

Yigite yukleniyorsuniz da bonservissiz zahayi teteyi ziyechi duyunca dibi düşmeyen mi vardı , gectigimiz transfer sezonu sadece yönetimin değil taraftarın da ders çıkarması gereken bir sezon oldu ( ben dahil ) sırf ismi var diye yangın yapmamaliyiz , ya da isimsiz diye çöp ilan etmemeliyiz.

Not : zahayi teteyi bilmem ama ziyechi istemeyen rdaslar vardı , onları muaf tutuyorum.
Transfer sezonu yanlış diyoruz da Cl'ye gittik 3. Olduk son Kopenhag maçı dışında da gayet iyi futbol oynadık. Ligde rakip takım hakemler tarafında kayrılmamış olsa tarihimizin en kolay şampiyonluğu olacak. Hatalar oldu ama abartıldığı kadar kötü bir transfer dönemi değil.

Bulurum bak zaha övdüğün mesajını :)))))
geldikten sonra gaza gelmişimdir çalım malım da açıklanmadan yarım saat önce falan bunu yazmışım :asd:

1705098426880.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt