Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Kalender bende sana su soruyu sorayım.tamam hakemler penaltilar vs de bizde farklı kazanabilecek oyunlar sergiliyebiliyormuyuz ki?
Top oynuyormuyuz kaç haftadır?yönetim daha fazla agresif olunca biz çok farklı mı kazanacagiz.Takimda bir ayrı telden havası var.Birtek benmi rahatsızım bundan.
Öyle tmm degil iste. Senin o penaltilarin verilse mac berabere giderken öne gececeksin veya 1-0 iken 2 yapacaksin ve rakibin direnci dusecek.

Febe cok iyi de bize karsi niye varlik gösteremedi de anadolu takimi gibi oynadi?

Bize karsi direnen takimlar niye ayni direnişi febeye karsi gösteremiyor? Macin başinda veya sıkıştigi zaman tak diye pen6 caliniyor rakibe veya kaleci elini uzatmiyor toplara. Defanslar cikarken sacma salak toplar kaptiriyor da öyle farka gidiyorlar, senin pen6larin verilmiyor iste. Rakipler hayvan gibi kapanip yuksek konsantrasyonla oynuyorlar. Kalecileri panter kesiliyor falan

Ha bide kero faktöru var. Kacirdiklarinin yarisini atsa hem clde tur atlamistik hemde ligde liderdik....

Zaten yeni kurulmuş olan Şampiyon kadroyu darmadağan et, takımın en ama enn ennn ennn çok ihtiyacı olan orta saha transferini yapma, bize apaçık olarak düşmanlığı ile bilinen Sivas deplasmanına çoluk çocukla berbat bir kadro ile gitmemize sebep ol, kılım döndü başım ağrıyo gtüm ağrıyo demeler başlamış takımda bide. Yani şu ortamda tek ama tek güvendiğim adam Okan hocadır.daha önce eleştirdiysem bin kere özür dilerim.

Ulan kurtuluş savaşında yaralanan asker ha bu bizimkilerden daha çabuk iyileşiyordur. Bizde minimum sakatlık 2 ay.

Zaten yeni kurulmuş olan Şampiyon kadroyu darmadağan et, takımın en ama enn ennn ennn çok ihtiyacı olan orta saha transferini yapma, bize apaçık olarak düşmanlığı ile bilinen Sivas deplasmanına çoluk çocukla berbat bir kadro ile gitmemize sebep ol, kılım döndü başım ağrıyo gtüm ağrıyo demeler başlamış takımda bide. Yani şu ortamda tek ama tek güvendiğim adam Okan hocadır.daha önce eleştirdiysem bin kere özür dilerim.
Darmadağın derken?

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Sergio - Torreira
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi
Rashica dışında ideal 11'deki herkes kadroda duruyor. Bu darmadağın etmek mi? Rotasyonu genişletmek demek daha doğru sanki?

Darmadağın derken?

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Sergio - Torreira
Rashica - Mertens - Kerem
Icardi
Rashica dışında ideal 11'deki herkes kadroda duruyor. Bu darmadağın etmek mi? Rotasyonu genişletmek demek daha doğru sanki?
Şu kadrodan kaleci hariç 3 futbolcudan verim almaya devam ediyoruz. Buda demek oluyorki bu kadro tek atımlık kurşunmuş. Yani bide rotasyonu genişletcez derken Sivas maçında oyuna sokacak adam bulamadı Okan hoca.şu koşullar altında Okan hoca ultra başarılıdır bence. Yeminle söylüyorum başka bi hoca olsa endişelenirdim ama zerre umursamıyorum Okan hoca hallerder bi şekilde. Gölge etmesinler yeter. Dünkü basın toplantısını izleyem hakemler federasyon ifb tjk falan hepsi de gtleri ile gülmüştür. Hocamız daha net daha kararlı konuşuyor.gölge etmesinler dediğim bu idi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt