- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Yemek listesidir oAkbaba liste başıymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemek listesidir oAkbaba liste başıymış
Yokhiç mi kalmadı bize?
Sondan bi önceki fb maçını yenersek şampiyonuz ve sen iddaada fbye galibiyet verdin tutarsa yüklü miktar cepte10 no sol bek. Normalde 6-8 oynayabilen biride lazimda sol bek yabancı olursa berkanla filan oynayacan artik
Öyle tmm degil iste. Senin o penaltilarin verilse mac berabere giderken öne gececeksin veya 1-0 iken 2 yapacaksin ve rakibin direnci dusecek.Sevgili Kalender bende sana su soruyu sorayım.tamam hakemler penaltilar vs de bizde farklı kazanabilecek oyunlar sergiliyebiliyormuyuz ki?
Top oynuyormuyuz kaç haftadır?yönetim daha fazla agresif olunca biz çok farklı mı kazanacagiz.Takimda bir ayrı telden havası var.Birtek benmi rahatsızım bundan.
Berabere biterse ne olacak.Sondan bi önceki fb maçını yenersek şampiyonuz ve sen iddaada fbye galibiyet verdin tutarsa yüklü miktar cepte
Kimin kazanmasını isterdin

Yukluden kasıt nedir ne kadarSondan bi önceki fb maçını yenersek şampiyonuz ve sen iddaada fbye galibiyet verdin tutarsa yüklü miktar cepte
Kimin kazanmasını isterdin

Beraberlikte hem fb şmp hem kupon yatışBerabere biterse ne olacak.![]()
İki sonucada eşit mesafede olacak kadarYukluden kasıt nedir ne kadar![]()
Milyonsa parayı bir düşünürüm gibiBeraberlikte hem fb şmp hem kupon yatış
İki sonucada eşit mesafede olacak kadar
Tam arada bi miktar

Akbaba liste başıymış
Darmadağın derken?Zaten yeni kurulmuş olan Şampiyon kadroyu darmadağan et, takımın en ama enn ennn ennn çok ihtiyacı olan orta saha transferini yapma, bize apaçık olarak düşmanlığı ile bilinen Sivas deplasmanına çoluk çocukla berbat bir kadro ile gitmemize sebep ol, kılım döndü başım ağrıyo gtüm ağrıyo demeler başlamış takımda bide. Yani şu ortamda tek ama tek güvendiğim adam Okan hocadır.daha önce eleştirdiysem bin kere özür dilerim.
YakışmadıMilyonsa parayı bir düşünürüm gibi![]()
Doğru ama para güçlü bir şey reis iradeyi bozabiliyorYakışmadı
Mangala’dan vaz mı geçtiler ?
Şu kadrodan kaleci hariç 3 futbolcudan verim almaya devam ediyoruz. Buda demek oluyorki bu kadro tek atımlık kurşunmuş. Yani bide rotasyonu genişletcez derken Sivas maçında oyuna sokacak adam bulamadı Okan hoca.şu koşullar altında Okan hoca ultra başarılıdır bence. Yeminle söylüyorum başka bi hoca olsa endişelenirdim ama zerre umursamıyorum Okan hoca hallerder bi şekilde. Gölge etmesinler yeter. Dünkü basın toplantısını izleyem hakemler federasyon ifb tjk falan hepsi de gtleri ile gülmüştür. Hocamız daha net daha kararlı konuşuyor.gölge etmesinler dediğim bu idiDarmadağın derken?
MusleraRashica dışında ideal 11'deki herkes kadroda duruyor. Bu darmadağın etmek mi? Rotasyonu genişletmek demek daha doğru sanki?
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Sergio - Torreira
Rashica- Mertens - Kerem
Icardi
Napoli Hamed Junior Traore'yi kiralamış 25 milyon opsiyonla. PL'de neredeyse hiç süre alamamış Hamed.Napoli almıyor mu onu. Her yerde Napoli'ye yazılıyor.