Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına artık Afrikalı oyuncu almayalım.Afrika kupası varken tam saflık bu durum.Zaha da gitse barış Kerem tete ile devam edecek forvet halil.Zaten mental olarak sıkıntılı oluyorlar üstüne birde garip zamanda kupaları var

Ben açıkçası en azından ayrılacak isimler ile ilgili daha hızlı aksiyon alacağımızı düşünmüş idim, bakalım bu hafta gelişmeler olacak mı? Angelino için sözleşme şartlarında anlaşacak mıyız, devam edecek miyiz, 8,5 numara için adaylar kimlerdir? Bakalım soruların cevabı ne olacak.

angelinoyu neden tutmak istiyoruz ki leipzig alın bedava sizin olsun dese bile okan hoca imkansız verim alamaz ondan hocanın oyun tarzı cok ters oyuncuya

Ben açıkçası en azından ayrılacak isimler ile ilgili daha hızlı aksiyon alacağımızı düşünmüş idim, bakalım bu hafta gelişmeler olacak mı? Angelino için sözleşme şartlarında anlaşacak mıyız, devam edecek miyiz, 8,5 numara için adaylar kimlerdir? Bakalım soruların cevabı ne olacak.
Ne zaman hızlı aksiyon alabildik ki?

Allah aşkına artık Afrikalı oyuncu almayalım.Afrika kupası varken tam saflık bu durum.Zaha da gitse barış Kerem tete ile devam edecek forvet halil.Zaten mental olarak sıkıntılı oluyorlar üstüne birde garip zamanda kupaları var
+seneye bir kez daha var afrika kupasi
hic cekilmez

burhan can denilen adam daha soru soramiyor

Öyle tmm degil iste. Senin o penaltilarin verilse mac berabere giderken öne gececeksin veya 1-0 iken 2 yapacaksin ve rakibin direnci dusecek.

Febe cok iyi de bize karsi niye varlik gösteremedi de anadolu takimi gibi oynadi?

Bize karsi direnen takimlar niye ayni direnişi febeye karsi gösteremiyor? Macin başinda veya sıkıştigi zaman tak diye pen6 caliniyor rakibe veya kaleci elini uzatmiyor toplara. Defanslar cikarken sacma salak toplar kaptiriyor da öyle farka gidiyorlar, senin pen6larin verilmiyor iste. Rakipler hayvan gibi kapanip yuksek konsantrasyonla oynuyorlar. Kalecileri panter kesiliyor falan

Ha bide kero faktöru var. Kacirdiklarinin yarisini atsa hem clde tur atlamistik hemde ligde liderdik....
Sevgili Serdar; senin konuşmandan anladığım biz mükemmel oynuyoruz , hakemler , karşı takımlar bize cephe.Sana asla katılmıyorum. katıldığım konu herkes bize cephe , hakemlerde dahil .Bu bugün olan birşey değil ki.Ben bildim bileli var.
Ama anlaşmamız gereken konu biz top oynamıyoruz , hem de uzun süredir. Takımda bir sıkıntı var ve en kısa sürede bu çözülmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt