Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasatsever galatasaraylılar kına yakabilir erden timur transfer konusunda elini çekmiş

X de bir beyinsiz liseli gk üyesi gs midstjölerin rashicaların takımı neyimize zahalar ziyechler diye yazmışdı

el birliği ile fbyi şampiyon yaptınız!!!!

erden timura yapmadığınız kalmadı!!!! nankörler!!!!
kim dio

Yani merkez bölgesine transfer beklemiyordum ben aslında, çünkü nicelik olarak dolu bir bölge, elbette ayrılacak oyuncular olur ise durum değişebilir. Misal Ndombele kulübüne geri döner ise o zaman anlamlı olur Salih Özcan hamlesi. Ama merkez hattından oyuncu ayrılmayacak ise çok sıkışık bir rotasyon olur ki bilemedim nasıl olur. Öncelik sanki daha çok ofansif, ikinci forvet rolünde oynayabilecek bir isim olmalı.

Vasatsever galatasaraylılar kına yakabilir erden timur transfer konusunda elini çekmiş

X de bir beyinsiz liseli gk üyesi gs midstjölerin rashicaların takımı neyimize zahalar ziyechler diye yazmışdı

el birliği ile fbyi şampiyon yaptınız!!!!

erden timura yapmadığınız kalmadı!!!! nankörler!!!!

Erden bey 2-3 çapulcuya kızıp gitmez.

Nostalji: Italya Euro 2000;

1705168641266.webp

Yani merkez bölgesine transfer beklemiyordum ben aslında, çünkü nicelik olarak dolu bir bölge, elbette ayrılacak oyuncular olur ise durum değişebilir. Misal Ndombele kulübüne geri döner ise o zaman anlamlı olur Salih Özcan hamlesi. Ama merkez hattından oyuncu ayrılmayacak ise çok sıkışık bir rotasyon olur ki bilemedim nasıl olur. Öncelik sanki daha çok ofansif, ikinci forvet rolünde oynayabilecek bir isim olmalı.
büyük ihtimalle kolpa. konuşacak bir şey olsun diye getirdim

İndirin şu transferleri, Kazımcan ve Halil'le sezon değil maç bile geçmiyor.

Bu takima forvet lazim icardi donse bile performans verip vermeyecegi soru isareti ilk transfer forvet olmali dervisoglu ile 2. oluruz baska birseyde olmaz

Şurada bazı arkadaşlar var kimseyi yargılamak haddime değil ama olumlu 1 tane yorumu olmayıp hep olumsuzluk yazıyorlar. Burada herkes eleştiri yapıyor ama bu eleştiriden fazlası, belli ki gerçek hayatınızı da böyle yaşıyorsunuz ama buradaki insanların da içini karartmayın lütfen.

Sanki geçen sene şampiyon olan ve bu sene de sadece 2 puan geride olan takımı değil de küme düşmeye oynayan takımı tutuyorsunuz.
Gecen sene sampiyon olan takimin forveti Halil miydi ? sol beki kazimcan miydi kerem akturkoglu gecen sene bu form durumundamiydi rasicha iyi kotu katki vermisti oliviera iyi kotu oynuyordu mertens bir ara muthis formdaydi

Herseyden onemlisi bir ahenk bir sinerji birliktelik vardi sampiyon olmak icin burda pollyannacilik oynamamiz gerekmiyor takimin hocanin inanmasi gerekiyor bunu sahada goruyormuyuz hayir

Geçen seneki takım içi sıcaklık yok.Zaha ziyech çok donuk adamlar.Geçen sene farklı bir hava vardı takımda.

Gecen sene sampiyon olan takimin forveti Halil miydi ? sol beki kazimcan miydi kerem akturkoglu gecen sene bu form durumundamiydi rasicha iyi kotu katki vermisti oliviera iyi kotu oynuyordu mertens bir ara muthis formdaydi

Herseyden onemlisi bir ahenk bir sinerji birliktelik vardi sampiyon olmak icin burda pollyannacilik oynamamiz gerekmiyor takimin hocanin inanmasi gerekiyor bunu sahada goruyormuyuz hayir
sol bek kazımdı lan. aduket filan bi işe yaramadı.
Halil senin 3. 4. forvetin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt