Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.138
- 101.351
- 5.238
10 numara atin bu takimin uzerine ulan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara atin bu takimin uzerine ulan.
8 milyon konusunda %100 haklısın.Asla verilmez .Zaten veremezdik .Yalnız Rashica gibi topa vurabilen oyuncumuz yok ona üzülüyorum.Rashica daha düne kadar ıslıklanma ile küfür arasında gidip gelen bir herifti. Geçen sene bizde de böyle bir suni yükseliş devri olup sonra düşüşe geçmişt. Bu sene de beşiktaştaki bir performans göstereceğini düşünüyorum ben. Bir yere kapak atıp yatangillerden kendisi.
Şöyle bir olay var ki bir yönetici hakkında dünyanın en iyi futbolcusunun babası küfürlü gönderi paylaşırsa o transfer öncelikle yapılmaz.
Ayrıca 8 milyon verebilecek lüksümüz ve ekonomimiz de yoktu. Gelmek isteyen direnir bir şekilde haber gönderir alınırdı.
melankoli hakimÖnerim 7 Şubat'a kadar bekleyelim puan farkı yükseklere çıkarsa yapamasakta olur çünkü gerek kalmayacak.
Kadroya yorumun nedirBakasetas için uzun vadede hiçbir zaman %100 verim alabileceğimiz bir oyuncu olmayacak ama kısa vadede günü kurtarma adına iyi bir hamle olur.
Hangi kadroKadroya yorumun nedir

Umarım en kısa süre çözülür 10 numaralarımızın dağlara taşlara şut çektiğini düşünürsek aynı pozisyonlarda da bol bol skor yapar hatta uzaktan olan pozisyonlarda da skor yapar.Bakasetas sene basinda yildiz diye gelen adamlarin hepsinden cok daha faydali olur ilerde
Biraz geriye gidelim mesajlardaHangi kadro![]()

Tavares okeyim ama Reyna'yı istemem oraya Bakasetas'ı yazalım.Biraz geriye gidelim mesajlarda![]()