Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica daha düne kadar ıslıklanma ile küfür arasında gidip gelen bir herifti. Geçen sene bizde de böyle bir suni yükseliş devri olup sonra düşüşe geçmişt. Bu sene de beşiktaştaki bir performans göstereceğini düşünüyorum ben. Bir yere kapak atıp yatangillerden kendisi.
Şöyle bir olay var ki bir yönetici hakkında dünyanın en iyi futbolcusunun babası küfürlü gönderi paylaşırsa o transfer öncelikle yapılmaz.
Ayrıca 8 milyon verebilecek lüksümüz ve ekonomimiz de yoktu. Gelmek isteyen direnir bir şekilde haber gönderir alınırdı.
8 milyon konusunda %100 haklısın.Asla verilmez .Zaten veremezdik .Yalnız Rashica gibi topa vurabilen oyuncumuz yok ona üzülüyorum.

Hiçbir şey yapamıyorsak Dubois geri çağırıp Bakasetas'ı alıp transferi kapatalım en azından Pazartesi akşamı kadroyu tamamlayalım Trabzon maçı geliyor halen sol bek belli değil.

Rafa Silva Benfica'dan ayrılacağına dair 1 açıklama yapmıştı.Haberlere göre de yeni sözleşmeyi kabul etmemişti..

Semih Kılıçsoy'un 5 gol attığı ve Cengiz'in tek maçta 4 gol atabildiği ligde hala Tete'nin gol atamaması Kerem'in sürekli gol kaçırması cidden baya sinir bozucu. Keza Ziyech+Mertens'in de sadece 4 golü var ligde yani bu şekilde olmaz. Sadece Icardi ve Zaha net şekilde skor yapabiliyor ama onlarda hem fiziksel hemde form olarak en iyi durumlarında değil ön tarafta ciddi bir istikrarsızlık var. Muhteşem defans performansımız ve oturmuş takım düzenimiz ile çok iyi bir puan ortalaması yakaladık kısacası ön taraf kesinlikle kendisini bulmalı 2. yarıda. Bu kadar yetenekli bir hücum hattı bu şekilde etkisiz olmamalı.

Yusuf Demir + Halil <> Abdülkadir + Bakasetas + Umut Bozok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt