Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş yine anlaştığı bir oyuncunun haberini önceden Galatasaray'a yazdırıyordur. Ahmet Bulut BJK ile çalışıyor. Dursun Özbek ile olan davayı da yakın bir zamanda kaybetmişti. Büyük kini var kulübe.

Kutlu Akpınar: “Galatasaray’ın transferde son durumu;

• Minimum 3 takviye ama önce gidenler sonra gelenler olacak.

• Angelino konusu bu hafta büyük oranda netleşecek, oyuncu burada devam etmek istiyor. Ayrılsa da kalsa da sol bek alınacak.

• Abdülkerim ve Kerem’e geçen yıldan beri ilgi var ama teklif ne olursa olsun sezonu tamamlayacaklar.

• Dubois konusu tamamen Boey’e göre şekillenecek. Ayrıca oyuncu satışı gerçekleşir ise bu bölgeye yerli takviye yapılacak

• Nelsson şu an iyi oynadığı ve bonservis kazandırabileceği için forma süresi artarak devam edecek.”

• Galatasaray'da orta saha transferi yapılacak. Oliveira ve Ndombele’nin durumuna göre bu bölgeye takviye 2 olabilir."

Yusuf Demir'e şans verilmedi fazla ama Halil'e çok fazla şans verildi.Eğer Yusuf Demir antrenmanda falan filan hocaya saygısızlık yapmadıysa deneyelim..

Angelino'yu niye Barış gibi hücum özgürlüğü tanıyarak hiç oynatmadık anlayamıyorum. Adamı çok geride konumlandırdık ve sınırlandırdık gibi geliyor bana. Defansı Kaan'la 3'leyip Angelino'yu hücumda o dar alanlara serbestçe salıp, o şekilde performans beklesek verimi artabilirdi gibi geliyor bana.

Bakasetas fena olmazdı ama BJK ve Pana ilgi gösteriyorken yüksek maaşla uzun süreli sözleşme almadan gelmez. 1.5 yıllık sözleşme ile gelmesini isterdim...

Kutlu Akpınar: “Galatasaray’ın transferde son durumu;

• Minimum 3 takviye ama önce gidenler sonra gelenler olacak.

• Angelino konusu bu hafta büyük oranda netleşecek, oyuncu burada devam etmek istiyor. Ayrılsa da kalsa da sol bek alınacak.

• Abdülkerim ve Kerem’e geçen yıldan beri ilgi var ama teklif ne olursa olsun sezonu tamamlayacaklar.

• Dubois konusu tamamen Boey’e göre şekillenecek. Ayrıca oyuncu satışı gerçekleşir ise bu bölgeye yerli takviye yapılacak

• Nelsson şu an iyi oynadığı ve bonservis kazandırabileceği için forma süresi artarak devam edecek.”

• Galatasaray'da orta saha transferi yapılacak. Oliveira ve Ndombele’nin durumuna göre bu bölgeye takviye 2 olabilir."
Elde var sıfır yani bildiğimiz gibi

Admirlerim, Kemali mapusdan erken cikarsak olur mu? @Murat Durmaz i da nöbet konu yasagini kaldirsak.. özledim ikisini burada..

@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
adam yazıyor ya la nöbete
1705173235813.webp

Angelino'yu niye Barış gibi hücum özgürlüğü tanıyarak hiç oynatmadık anlayamıyorum. Adamı çok geride konumlandırdık ve sınırlandırdık gibi geliyor bana. Defansı Kaan'la 3'leyip Angelino'yu hücumda o dar alanlara serbestçe salıp, o şekilde performans beklesek verimi artabilirdi gibi geliyor bana.
Adam fiziken bitik nedense?..Kilo fazlası olmasa bile postürü bir sporcu görünümünde değil. Ne defans, ne de hücum yapacak hali var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt