Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.112
- 774
- 713
Bakasetassssssss haberi nerden çıktı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenti o kadar düştü ki deniz seviyelerinde. Transfer yapılmasa bile sorun olmaz gibi..beklentinin düşmesi iyi
Elde var sıfır yani bildiğimiz gibiKutlu Akpınar: “Galatasaray’ın transferde son durumu;
• Minimum 3 takviye ama önce gidenler sonra gelenler olacak.
• Angelino konusu bu hafta büyük oranda netleşecek, oyuncu burada devam etmek istiyor. Ayrılsa da kalsa da sol bek alınacak.
• Abdülkerim ve Kerem’e geçen yıldan beri ilgi var ama teklif ne olursa olsun sezonu tamamlayacaklar.
• Dubois konusu tamamen Boey’e göre şekillenecek. Ayrıca oyuncu satışı gerçekleşir ise bu bölgeye yerli takviye yapılacak
• Nelsson şu an iyi oynadığı ve bonservis kazandırabileceği için forma süresi artarak devam edecek.”
• Galatasaray'da orta saha transferi yapılacak. Oliveira ve Ndombele’nin durumuna göre bu bölgeye takviye 2 olabilir."
En az 3+1 yıllık sözleşmeye imzalar o reis.Talipleri fazla o oyuncunun..Bakasetas fena olmazdı ama BJK ve Pana ilgi gösteriyorken yüksek maaşla uzun süreli sözleşme almadan gelmez. 1.5 yıllık sözleşme ile gelmesini isterdim...
sen çok mızmız oldun ya maçtan sonra murpElde var sıfır yani bildiğimiz gibi
adam yazıyor ya la nöbeteAdmirlerim, Kemali mapusdan erken cikarsak olur mu? @Murat Durmaz i da nöbet konu yasagini kaldirsak.. özledim ikisini burada..
@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
Ozlemek ile bu isler olacaksa iyimis.Admirlerim, Kemali mapusdan erken cikarsak olur mu? @Murat Durmaz i da nöbet konu yasagini kaldirsak.. özledim ikisini burada..
@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
adam yazıyor ya la nöbete
Adam fiziken bitik nedense?..Kilo fazlası olmasa bile postürü bir sporcu görünümünde değil. Ne defans, ne de hücum yapacak hali var...Angelino'yu niye Barış gibi hücum özgürlüğü tanıyarak hiç oynatmadık anlayamıyorum. Adamı çok geride konumlandırdık ve sınırlandırdık gibi geliyor bana. Defansı Kaan'la 3'leyip Angelino'yu hücumda o dar alanlara serbestçe salıp, o şekilde performans beklesek verimi artabilirdi gibi geliyor bana.