Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru oyuncular alınsın...
Çok net değişir diyorum.
Ama sırf almak için Kerem gibi ndombele gibi adamlar olursa tabiki değişen birşey olmaz.

Bence siz hala torreria dışındaki orta saha oyuncularımızın çok ciddi yetersiz oluşunun farkında değilsiniz.
Oyuncunun değiştirdiği oyundan bi cacık olmaz o olmadığında bişey oynamadığın ortaya çıkar

Bak kayseri bjknin önünde ve oyun olarak da daha iyi ,bjk amir gedson chamberlainle,kartal kemen ve karimili kayseriden daha kötü oynuyosa sence bjk oyuncuyu mu değiştirmeli oyunu mu ?

Geçen sene ligdeki kötü rakiplere karşı toreira sergio midsjo berkanla zar zor diş geçirdik

Bu sene daha da kötü rakiplere karşı toreira ndombele sergio kaan ve demirbayla yine zar zor diş geçiriyosan burda durup durum tespiti yapacaksın

Yani tüm tedavi o gitsin bu gelsinle olmuyo senin dediğin çözüm sadece yarabandı

Boey gibi adam nadirde Torreira gibi hem yıldız hemde iyi üstune o fiyata adam çokmu var anlamadım

Evet oda çok yok.O Yüzden diyorum geňç,yaşli,ucuz,pahalı vss saplantisina girmeden
o zaman karma yapacağız.Dogru adamları alacağız.

Yahu önümüzda kendimizin yaptığı olumlu sonuçlanmış örnekler varken göz göre göre hata yapıyoruz.
Mesela orta sahada ndiaye-belhanda-fernando üçlüsü.İyi veya kötü yanları tartışılir..Ama tarz olarak doğru uyumlu bir üçlü olduğu kesin..
Mesela kanatlarda her zaman hızlı tempolu adamlar şu ligde iş yapmıştır.Onyekuru gibi rodriges gibi..

Duyumcular yavaş yavaş deliklerinden çıkmaya başlamış.

doğru dediğin şeyi nasıl test edeceksin ki

mesela terim döneminde büyük orta saha açığı oluşunca bir anda seri lemina nzonzi alındı

şimdi orta saha ihtiyacı ile bu oyuncuları karşı karşıya koysan hepsi doğru dersin

ama sonucuna baksan öyle değil dersin

çünkü sadece o mevkiye bakarak karar veremezsin doğruya yanlışa

senin oyunun, hocanın tercihi, kadrodaki diğer oyuncuların yapısı bu kararı hep etkiler

bu durum şimdi de aynı

sen bütün takımı kendini türkiye liginden ve galatasaraydan büyük gören oyuncularla kurarsan en başta doğru dediğin adam sende işe yaramayabilir

Seri,lemina,nzonzi doğru üclu değil usta..
Heleki o kadro o kadar temposuz,ağır oyunculardan kurulu bir takımdı.en büyuk sorunlardan birisi buydu.Yani genel olarak doğru kurulmuş bir kadro değildi.

Malesef beni anlayamamissim reis.olsun önemli değil.Bu yüzden fazla uzatmayacagim.

Icardi aldığımız zamanki güncel durumuyla alınmaması gereken bir transferdi böyle bakarsan ama. Torreira ve Boey tamamen piyango gibi oldu bize

İcardi konusuna katılmıyorum.İcardinin oynadığı takım kadrosuna bakarsan neden oynayamadigini daha iyi anlarız.Bence o zamanki güncel durumunda sıkıntı yoktu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt