Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.038
- 17.030
- 1.148
Isminde hayir var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun değiştirdiği oyundan bi cacık olmaz o olmadığında bişey oynamadığın ortaya çıkarDoğru oyuncular alınsın...
Çok net değişir diyorum.
Ama sırf almak için Kerem gibi ndombele gibi adamlar olursa tabiki değişen birşey olmaz.
Bence siz hala torreria dışındaki orta saha oyuncularımızın çok ciddi yetersiz oluşunun farkında değilsiniz.
Boey gibi adam nadirde Torreira gibi hem yıldız hemde iyi üstune o fiyata adam çokmu var anlamadım
doğru dediğin şeyi nasıl test edeceksin ki
mesela terim döneminde büyük orta saha açığı oluşunca bir anda seri lemina nzonzi alındı
şimdi orta saha ihtiyacı ile bu oyuncuları karşı karşıya koysan hepsi doğru dersin
ama sonucuna baksan öyle değil dersin
çünkü sadece o mevkiye bakarak karar veremezsin doğruya yanlışa
senin oyunun, hocanın tercihi, kadrodaki diğer oyuncuların yapısı bu kararı hep etkiler
bu durum şimdi de aynı
sen bütün takımı kendini türkiye liginden ve galatasaraydan büyük gören oyuncularla kurarsan en başta doğru dediğin adam sende işe yaramayabilir
Icardi aldığımız zamanki güncel durumuyla alınmaması gereken bir transferdi böyle bakarsan ama. Torreira ve Boey tamamen piyango gibi oldu bize
Icardi özel hayatı yüzünden o durumdaydı oradayken.İcardi konusuna katılmıyorum.İcardinin oynadığı takım kadrosuna bakarsan neden oynayamadigini daha iyi anlarız.Bence o zamanki güncel durumunda sıkıntı yoktu..