Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.345
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erencan bizeErencan geliyorsa halil büyük ihtimal yollanir
Pendik o bölge’ye transfer yapti
Bize birakirlar mi bilemiyoruz tabiki sahibi Galatasaray’li da olsa her türlü oyun dönüyor bize karsi transfer döneminde
Yusuf ve halil pek ışık vermiyo takas olabilir ama bunların maaşı çok düşük bakasetasla abdüle nazaran10 numara için 0,1>0 mantığı hakim yokluktan![]()
Hala jorginho gibi statik yıldızların peşinde koşuyosa erden timur fanı olan ben kendisinin gitmesi için herşeyi yaparımErden Timura şimdide jorginhoyu transferi için sallıyorlar
Allahım sen bana sabır ver!!!!
Tamam da tete ve zaha da yapabilir zaten 10 no olsa diyorum işte, kerem ve barış halen bizde..Geçen sezon Barış-Rashica-Kerem-Zaniolo hepsi savunma arkasını tehdit edip koşu atan oyunculardı.
Maalesef katılıyorum..Yusuf ve halil pek ışık vermiyo takas olabilir ama bunların maaşı çok düşük bakasetasla abdüle nazaran
Kazıklarız diyip kazıklanırız yani hele bakasetas 2-2.5 edecek adam değil prime döneminden çok uzakta sahada dolanıyo
İsteyenler en iyi haline göre istiyo,şu an henry haberi çıksa yıldızzzzzzzzzz diyip ağızlarının suyunu akıtıp havalimanında karşılamaya gider bu tipler güncel durummuş ölmüşmü kalmışmı maç izlemedikleri için bilmezler
Eğerki opsiyonu kullanmayıp geri gönderirlerse + 4,5 milyon daha vercekler. Kullanırlarsa 22,5 milyon. Bildiğim kadarıyla böyle.Zaniolo için 15 verdik 5 aldık. Icardi'ye 10 verdik. Tam olarak Zaniolo'ya ödenen para.
Hala jorginho gibi statik yıldızların peşinde koşuyosa erden timur fanı olan ben kendisinin gitmesi için herşeyi yaparım
Ama koşmadığına ve hatalarından ders çıkardığına inanıyorum
Duyum var mi
Bakasetas gelmesin