Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GDzMy48WYAAYdFb

Erencan geliyorsa halil büyük ihtimal yollanir

Pendik o bölge’ye transfer yapti

Bize birakirlar mi bilemiyoruz tabiki sahibi Galatasaray’li da olsa her türlü oyun dönüyor bize karsi transfer döneminde

Okan hocamızın sistemi çok iyiymiş, 50 tane gol pozisyonuna giriyormuşuz, ama transfere de ihtiyacımız varmış. Bu da güzel.

10 numara için 0,1>0 mantığı hakim yokluktan 😅
Yusuf ve halil pek ışık vermiyo takas olabilir ama bunların maaşı çok düşük bakasetasla abdüle nazaran

Kazıklarız diyip kazıklanırız yani hele bakasetas 2-2.5 edecek adam değil prime döneminden çok uzakta sahada dolanıyo

İsteyenler en iyi haline göre istiyo,şu an henry haberi çıksa yıldızzzzzzzzzz diyip ağızlarının suyunu akıtıp havalimanında karşılamaya gider bu tipler güncel durummuş ölmüşmü kalmışmı maç izlemedikleri için bilmezler

Erden Timura şimdide jorginhoyu transferi için sallıyorlar

Allahım sen bana sabır ver!!!!

Erden Timura şimdide jorginhoyu transferi için sallıyorlar

Allahım sen bana sabır ver!!!!
Hala jorginho gibi statik yıldızların peşinde koşuyosa erden timur fanı olan ben kendisinin gitmesi için herşeyi yaparım

Ama koşmadığına ve hatalarından ders çıkardığına inanıyorum

Yusuf ve halil pek ışık vermiyo takas olabilir ama bunların maaşı çok düşük bakasetasla abdüle nazaran

Kazıklarız diyip kazıklanırız yani hele bakasetas 2-2.5 edecek adam değil prime döneminden çok uzakta sahada dolanıyo

İsteyenler en iyi haline göre istiyo,şu an henry haberi çıksa yıldızzzzzzzzzz diyip ağızlarının suyunu akıtıp havalimanında karşılamaya gider bu tipler güncel durummuş ölmüşmü kalmışmı maç izlemedikleri için bilmezler
Maalesef katılıyorum..

Hala jorginho gibi statik yıldızların peşinde koşuyosa erden timur fanı olan ben kendisinin gitmesi için herşeyi yaparım

Ama koşmadığına ve hatalarından ders çıkardığına inanıyorum

jorginho dediğin adam modric ve rodriyle birlikte dünyanın sayılı hareketli playmakerlerinden

sahaya muazzam bir akıl koyacak olmasını geçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt