Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.608
- 9.899
- 2.068
Yahu baran varken Halile ne gerek var Emrahım sen konuslan alalım mı diyorum at kafası.
orada da forma şansı azaldı diyorum at gözlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu baran varken Halile ne gerek var Emrahım sen konuslan alalım mı diyorum at kafası.
orada da forma şansı azaldı diyorum at gözlü
Akanım hazır gitmişken Uğurcan ı da sene sonu olmak kaydıyla bitirelim
bize nets den 2,5 istiyo
sadece bizim muhabirlerin yapması? fb bjk tsde böyle birşey yokGalatasaray orta saha için üst düzey bir oyuncu ile görüşüyor. Süreç çok hassas olduğu için isim veremiyorum ama gerçekleşirse herkes mutlu olacak.
Kolpasah sezonu acildi hala nerde bu herifGalatasaray orta saha için üst düzey bir oyuncu ile görüşüyor. Süreç çok hassas olduğu için isim veremiyorum ama gerçekleşirse herkes mutlu olacak.
Fırsat transferi de olacagını ekleyelim.Galatasaray orta saha için üst düzey bir oyuncu ile görüşüyor. Süreç çok hassas olduğu için isim veremiyorum ama gerçekleşirse herkes mutlu olacak.
Galatasaray fırsat ararken kayboldu.Fırsat transferi de olacagını ekleyelim.
Kesin öyledir ha. Önümüzdeki 3 maçta takımda forvet namına oyuncu yok.Bizim takımda oynayabilecek kalitede değil, ne gerek var buna.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen katılıyorum. Joselu Real seviyesinde adam mı hayır. 30 kişilik kadroda 30 tane üst düzey adam olsun isteniyor. Bunlari diyenler de fm,fifaci tayfaKesin öyledir ha. Önümüzdeki 3 maçta takımda forvet namına oyuncu yok.
Hala bizde oynayacak kalite, yine başladık.
Burdan çıkıp semih başlığına giderrk ne akdar iyi oyuncu çıkarttıklarını söylemeye gidelim ki tutarsızlık nirvana olsun.
3. forvet olarak benzemayı falan mı getirelim. Herhangi bir noname isim için zaten bunu diyeceğiz. Yabancı alabilme ihtimalimiz yok.
Yerli desen yerli de yok.
Ee nolcak peki boş kalsın çünkü boş olunca bizim seviyemiz oluyor.
Barış bundan 10 kat iyi forvet oynar renkdaş, Zahayı koy, Baran var. Erencan nedir Ptt lig topçusu, Pendik bile bu leşin yerine 2 forvet alıyor, ben düşüncemi söylüyorum.Kesin öyledir ha. Önümüzdeki 3 maçta takımda forvet namına oyuncu yok.
Hala bizde oynayacak kalite, yine başladık.
Burdan çıkıp semih başlığına giderrk ne akdar iyi oyuncu çıkarttıklarını söylemeye gidelim ki tutarsızlık nirvana olsun.
3. forvet olarak benzemayı falan mı getirelim. Herhangi bir noname isim için zaten bunu diyeceğiz. Yabancı alabilme ihtimalimiz yok.
Yerli desen yerli de yok.
Ee nolcak peki boş kalsın çünkü boş olunca bizim seviyemiz oluyor.
Fırsat transferi de olacagını ekleyelim.
Hocam 3+1 olmasınÖzel
Paredes ile 3 yıllık sözleşme imzaladık![]()