Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takımda oynayabilecek kalitede değil, ne gerek var buna.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin öyledir ha. Önümüzdeki 3 maçta takımda forvet namına oyuncu yok.
Hala bizde oynayacak kalite, yine başladık.
Burdan çıkıp semih başlığına giderrk ne akdar iyi oyuncu çıkarttıklarını söylemeye gidelim ki tutarsızlık nirvana olsun.

3. forvet olarak benzemayı falan mı getirelim. Herhangi bir noname isim için zaten bunu diyeceğiz. Yabancı alabilme ihtimalimiz yok.
Yerli desen yerli de yok.

Ee nolcak peki boş kalsın çünkü boş olunca bizim seviyemiz oluyor.

Burdan çıkıp semih başlığına giderrk ne akdar iyi oyuncu çıkarttıklarını söylemeye gidelim ki tutarsızlık nirvana olsun.

3. forvet olarak benzemayı falan mı getirelim. Herhangi bir noname isim için zaten bunu diyeceğiz. Yabancı alabilme ihtimalimiz yok.

Tamamen katılıyorum. Joselu Real seviyesinde adam mı hayır. 30 kişilik kadroda 30 tane üst düzey adam olsun isteniyor. Bunlari diyenler de fm,fifaci tayfa

Terzi’nin GS istiyor dediği bir isim daha. Pendik’e oyuncu kaptırıyoruz!

Barış bundan 10 kat iyi forvet oynar renkdaş, Zahayı koy, Baran var. Erencan nedir Ptt lig topçusu, Pendik bile bu leşin yerine 2 forvet alıyor, ben düşüncemi söylüyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt