Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun aklına girebilirse Gardi bey olabilir gibi eğer inter’le anlaşmadıysa henüzSözleşmesi bitiyor sezon sonu.
Sezon sonu serbest oyuncu yani 25 milyon falan imkansız. Lakin oyuncu Arabistan civarları yapar gerçekten anlaştıysak 7-8 civarına bırakırlar.Napoli Kerem işi olursa ya da kiralik başka türlü imkanı yok 25 den aşağı bırakmazlar
H.o kaç numara giyecek onu konuşalım artik
Hocam bu adam çok iyi bir herif. Arsenal Odegard'ı satsa gidip Zielinski'yi koyabilir yerine öyle bir adam. Hangi forumun transfer topiğine girsem görüyorum bu Zielinski ismini. Alıcısı çok bir oyuncunun şu dönemde Süper Ligle işi olmaz asla düşüncesindeyim.Sezon sonu serbest oyuncu yani 25 milyon falan imkansız. Lakin oyuncu Arabistan civarları yapar gerçekten anlaştıysak 7-8 civarına bırakırlar.
Ben de gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama bonservis olarak 25 milyon falan imkansız sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Ya imza parası + büyük maaşa Arabistan yapar ya da İnter ile anlaştı haberleri vardı 5-10 imza parası 12-15 milyonda yıllık maaşa İnter yapabilir sezon sonunda.Hocam bu adam çok iyi bir herif. Arsenal Odegard'ı satsa gidip Zielinski'yi koyabilir yerine öyle bir adam. Hangi forumun transfer topiğine girsem görüyorum bu Zielinski ismini. Alıcısı çok bir oyuncunun şu dönemde Süper Ligle işi olmaz asla düşüncesindeyim.
İnter alabilir ama buralara düşeceğini sanmıyorum.Ben de gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama bonservis olarak 25 milyon falan imkansız sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Ya imza parası + büyük maaşa Arabistan yapar ya da İnter ile anlaştı haberleri vardı 5-10 imza parası 12-15 milyonda yıllık maaşa İnter yapabilir sezon sonunda.
N'ettin yav? Uzun süredir İtalyan takımları öyle maaşlar vermiyor diye biliyorum.Ben de gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama bonservis olarak 25 milyon falan imkansız sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Ya imza parası + büyük maaşa Arabistan yapar ya da İnter ile anlaştı haberleri vardı 5-10 imza parası 12-15 milyonda yıllık maaşa İnter yapabilir sezon sonunda.
Ben verdim. Abdulkadir alırız Barış var. Haydi güle güle. Zelinski gelecek keremi dusunecemkeremi sezon bitmeden veremeyiz
hala 8+3
Ben verdim. Abdulkadir alırız Barış var. Haydi güle güle. Zelinski gelecek keremi dusunecem
Barış var.zelinski gelme ihtimali olsa Kerem kim ya.akadir kim keremin yanında
Ben çok Kerem izledim komalık oldum. Sen sağlam çıkmışsın tebrik ederimbarışın zielinskiyi izlediği dk sayısı: 4 ( az önce youtube skills videosu)
Hakan yıllık 12 milyon civarı alıyor diye biliyorum.N'ettin yav? Uzun süredir İtalyan takımları öyle maaşlar vermiyor diye biliyorum.