Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitmiş

85FFC073-B593-4020-9BDC-13803A2203C2.webp

Zielinski zırvası bana keyifli bir kahkaha arttırdı. Zielinski'yi dünyada İnter dahil istemeyecek takım yok.

Sezon sonu serbest oyuncu yani 25 milyon falan imkansız. Lakin oyuncu Arabistan civarları yapar gerçekten anlaştıysak 7-8 civarına bırakırlar.
Hocam bu adam çok iyi bir herif. Arsenal Odegard'ı satsa gidip Zielinski'yi koyabilir yerine öyle bir adam. Hangi forumun transfer topiğine girsem görüyorum bu Zielinski ismini. Alıcısı çok bir oyuncunun şu dönemde Süper Ligle işi olmaz asla düşüncesindeyim.

Hocam bu adam çok iyi bir herif. Arsenal Odegard'ı satsa gidip Zielinski'yi koyabilir yerine öyle bir adam. Hangi forumun transfer topiğine girsem görüyorum bu Zielinski ismini. Alıcısı çok bir oyuncunun şu dönemde Süper Ligle işi olmaz asla düşüncesindeyim.
Ben de gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama bonservis olarak 25 milyon falan imkansız sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Ya imza parası + büyük maaşa Arabistan yapar ya da İnter ile anlaştı haberleri vardı 5-10 imza parası 12-15 milyonda yıllık maaşa İnter yapabilir sezon sonunda.

Zirlenski yi alsak ceza sahasında komalık yaparlar adamı.. 1 yıl ortepedi servisinde yatsa "Var" yine de incelemez o pozisyonu..

Yalının Çocuğunun tiyatro ligini izliyoruz işte

Ben de gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama bonservis olarak 25 milyon falan imkansız sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Ya imza parası + büyük maaşa Arabistan yapar ya da İnter ile anlaştı haberleri vardı 5-10 imza parası 12-15 milyonda yıllık maaşa İnter yapabilir sezon sonunda.
İnter alabilir ama buralara düşeceğini sanmıyorum.

N'ettin yav? Uzun süredir İtalyan takımları öyle maaşlar vermiyor diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt