Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705315565903.png

işin şakası ama Bay bence de solbek olur

Ridvan’i transfer etmek yanlis olur

Gecen sezon sampiyon takimin en kritik haftalar da yani son 6 macta sol beki kazimcan idi ve cok iyi oynamisti

Kazimcan genc bir oyuncu inisli cikisli bir performans sergilemesi normal

Ayrica ekstra olarak baris’i da sol bek te kullanabiliyoruz faydali oynuyor

Sol bek icin eger bir planlama yapilacaksa angelino yollandiktan sonra bir yabanci oyuncu olabilir

O işler öyle olmuyor işte renktaş Zaha Ziyech var da ne oldu mesela isim isim bakmamak lazım ömürğ istemem ama bakasetas profilinde oyuncu eksiğimiz var net
En son tsnin hangi maçını 90 dk izledin

Oyun içi etkinliği,form durumu,sahada neyi yapıyo neyi yapamıyo bunları analiz ettinmi

Bi oyuncu şut atıyo diye alınamaz bak elinde dünyanın sayılı şutörlerinden ziyech var müthiş de vuruyo ama yetmiyo çünkü oyun içi katkısı düşük

Ridvan’i transfer etmek yanlis olur

Gecen sezon sampiyon takimin en kritik haftalar da yani son 6 macta sol beki kazimcan idi ve cok iyi oynamisti

Kazimcan genc bir oyuncu inisli cikisli bir performans sergilemesi normal

Ayrica ekstra olarak baris’i da sol bek te kullanabiliyoruz faydali oynuyor

Sol bek icin eger bir planlama yapilacaksa angelino yollandiktan sonra bir yabanci oyuncu olabilir
Yaz kamp döneminde özellikle hazırlık maçlarında çatır çatır top oynadı kendine hayran bırakıyordu Angelino'nun önünde olduğu bile çok net belliydi ama başakşehir maçındaki sakatlıktan sonra toparlamaktan zorlandı.

Yani yerli sol bek olayına bende karşıyım Rıdvan'ı alsak opsiyonla 4-5 m euro denk gelecek bu işten ne anladık. Kesinlikle Kazımcan'a sabretmek Rıdvan'ı almaktan daha iyidir. Barış seçeneceğinide söylemisşiniz dediğiniz gibi 3 yerli fazla gelir.

Biz sol bek için takviye konuşur iken idmanda Angelino bulunuyor; faydalanacak mıyız yok ise yollarımızı ayıracak mıyız elzem soru. Muhtemelen bir şekilde anlaşma zemini yoklanıyor ki süre alıyor karar vermek.

Biz sol bek için takviye konuşur iken idmanda Angelino bulunuyor; faydalanacak mıyız yok ise yollarımızı ayıracak mıyız elzem soru. Muhtemelen bir şekilde anlaşma zemini yoklanıyor ki süre alıyor karar vermek.
Angelino konusunda bir kararsızlık var gibi geliyor hatta tam anlamıyla vazgeçmişiz gibi de gözükmüyoruz oyuncuya da net bir haksızlık bende performansını beğenmedim ama adama her maç eline saatli bomba verip sahaya atıyorduk 7 maç kaldı 5 maç kaldı 3 maç kaldı yani bilemiyorum.

Angelino konusunda bir kararsızlık var gibi geliyor hatta tam anlamıyla vazgeçmişiz gibi de gözükmüyoruz oyuncuya da net bir haksızlık bende performansını beğenmedim ama adama her maç eline saatli bomba verip sahaya atıyorduk 7 maç 5 maç 3 maç kaldı yani bilemiyorum.
Lig için süre vermez iken tempo olarak zorlu CL arenasında oynatmamızı garipsiyor idim Angelino için. Yani bonservisini almıyoruz, ama gönderemiyoruz tüm bunlar yaşanır iken de oyuncudan faydalanamıyoruz. Nasıl çıkacağız bakalım bu denklem içerisinden...

Son düzenleme:
Lig için süre vermez iken tempo olarak zorlu CL arenasında -hadi katkı ver- dememizi garipsiyor idim Angelino için. Yani bonservisini alamıyoruz, ama gönderemiyoruz tüm bunlar yaşanır iken de oyuncudan faydalanamıyoruz. Nasıl çıkacağız bakalım bu denklem içerisinden...
Demirbay bile son 1 ayda toparladı ilk başlarda rezalet durumdaydı daha iyi bir sol bek adayı yoksa Rıdvan filan konuşuluyorsa direk oynatalım bonservisini alalım boşa Rıdvan'a filan para vermeyelim en azından Angelino'nun piyasası var olmazsa yine elden çıkarırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt