Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
B.Alpereuropa lig için bir sol bek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B.Alpereuropa lig için bir sol bek lazım
olmaz ama tr de idare eder.Ekli dosyayı görüntüle 230660
işin şakası ama Bay bence de solbek olur
Zahayı gereksiz yermelerin hep karsındayım.@Naci Liboş zahayi savunmayı bırak
En son tsnin hangi maçını 90 dk izledinO işler öyle olmuyor işte renktaş Zaha Ziyech var da ne oldu mesela isim isim bakmamak lazım ömürğ istemem ama bakasetas profilinde oyuncu eksiğimiz var net
Yaz kamp döneminde özellikle hazırlık maçlarında çatır çatır top oynadı kendine hayran bırakıyordu Angelino'nun önünde olduğu bile çok net belliydi ama başakşehir maçındaki sakatlıktan sonra toparlamaktan zorlandı.Ridvan’i transfer etmek yanlis olur
Gecen sezon sampiyon takimin en kritik haftalar da yani son 6 macta sol beki kazimcan idi ve cok iyi oynamisti
Kazimcan genc bir oyuncu inisli cikisli bir performans sergilemesi normal
Ayrica ekstra olarak baris’i da sol bek te kullanabiliyoruz faydali oynuyor
Sol bek icin eger bir planlama yapilacaksa angelino yollandiktan sonra bir yabanci oyuncu olabilir
Angelino konusunda bir kararsızlık var gibi geliyor hatta tam anlamıyla vazgeçmişiz gibi de gözükmüyoruz oyuncuya da net bir haksızlık bende performansını beğenmedim ama adama her maç eline saatli bomba verip sahaya atıyorduk 7 maç kaldı 5 maç kaldı 3 maç kaldı yani bilemiyorum.Biz sol bek için takviye konuşur iken idmanda Angelino bulunuyor; faydalanacak mıyız yok ise yollarımızı ayıracak mıyız elzem soru. Muhtemelen bir şekilde anlaşma zemini yoklanıyor ki süre alıyor karar vermek.
Lig için süre vermez iken tempo olarak zorlu CL arenasında oynatmamızı garipsiyor idim Angelino için. Yani bonservisini almıyoruz, ama gönderemiyoruz tüm bunlar yaşanır iken de oyuncudan faydalanamıyoruz. Nasıl çıkacağız bakalım bu denklem içerisinden...Angelino konusunda bir kararsızlık var gibi geliyor hatta tam anlamıyla vazgeçmişiz gibi de gözükmüyoruz oyuncuya da net bir haksızlık bende performansını beğenmedim ama adama her maç eline saatli bomba verip sahaya atıyorduk 7 maç 5 maç 3 maç kaldı yani bilemiyorum.
Belhanda diye yorumladım.10 numarasız cimbom leyla'sız mecnuna benzer. Bu hasrete son verin artık.
Demirbay bile son 1 ayda toparladı ilk başlarda rezalet durumdaydı daha iyi bir sol bek adayı yoksa Rıdvan filan konuşuluyorsa direk oynatalım bonservisini alalım boşa Rıdvan'a filan para vermeyelim en azından Angelino'nun piyasası var olmazsa yine elden çıkarırız.Lig için süre vermez iken tempo olarak zorlu CL arenasında -hadi katkı ver- dememizi garipsiyor idim Angelino için. Yani bonservisini alamıyoruz, ama gönderemiyoruz tüm bunlar yaşanır iken de oyuncudan faydalanamıyoruz. Nasıl çıkacağız bakalım bu denklem içerisinden...