Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan, Bakasetas vs gelecekse hiç transfer yapmasak daha iyi bunlar sadece külfet oluşturur 0 verim alırız üstüne.

Hangi isim gelirse gelsin hiç yangın yapmayacağım. Vecino haberleri çıkınca yangın yaptık, Zaha Ziyech Ndombele hobaa dedik sonuç ortada. Kim gelirse gelsin katkı versin top oynasın yeterli.

Almanlar Paris'ten Ekitike'yi kiralamak icin ugrasiyor. Adamlardan Icardi'yi aldik, uyuma yönetim.

348 sayfa olmuş.

bir sol bek, bir orta saha ve bir 10 numara aldıramayan sizlere yazıklar olsun.

1-Dubois yaşında ve oyun planında olan bir oyuncuyu alabileceğimiz para bu.
Bugün başakşehirin futbolcusu olsa belirleyecekleri bons bu olacaktı.
2- halilin kaça alındığının önemi yok ki 23 yaşında 10 numara bölgesinde oynayan oyuncu.
3-yusuf bu 6 ya alındı zaten. 20 yaşında.
oyuncularımızı niye değersizleştirme yarışına giriyoruz ki.
Adam 3 ay sonra sözleşmesi bitecek adama dubois + bir oyuncu diyor.
Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama hala seçme şansın varsa ticaretten uzak durmanı öneririm...

Söylediklerimin hiçbirisine cevap vermiş olmadın...Dubois keşke gitmeseydi, beğendiğim bir oyuncu ama göndermek istediğimizde maaşının 3/4 ünü ödeyerek kiralık gönderebildik. Sezon sonu paketlemek istesek yine benzer bir durumla karşılaşacağımız çok açık...Halil' i satılığa çıkarıp tellal tutsak kim 1 milyon verir? Biz almasak BJK alacaktı; orda olsa ve bizdeki kadar süre alsa 3-5 milyon eder der miydin?..Yusuf' un etiketinden başka neyini gördün 6 milyonluk? Ciddi yatırım yapıldığı için yönetim göndermek istemez zaten, bir umut diye. Seneye de bir yerlere kiralık gider, sonrasında bedavaya paketlenir büyük ihtimalle. Dünyanın en yeteneklisi de olsa, niyeti olmayan adamdan bir şey çıkmaz. Keşke yanıltabilse...

Bakasetas ille alınsın derdinde değilim; bütçe varsa ondan daha iyi ve genç birisinin alınmasını isterim elbette...Bizim oyunculara biçtiğin değeri gerçekçi bulmadığım için yazmıştım. Değersizleştirmekle de zerre alakası yok; ''Falanca 5 milyon ulen; filanca 10, feşmekanca 30 milyon ulen!'' demekle oyuncularımızın değerini koruyacak veya yükseltebileceksek, forumda sadece futbolcularımıza güzellemeler yapıp olmadık değerler biçelim...

Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Sana bir takım küfürler hazırladım

Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Bana da kızanlar olacak ama bence...

Screenshot_2024-01-15-16-38-27-949.webp

Fakat burada şöyle bir konu var, bu görevleri kanatlara verip tek başına yapın demek olmaz. Böyle düşünürsek eğer "zaha tete hadi 4-5 kişiyi maradona gibi çalımlayıp gol atın" demek olur. Bu akşam topu oyuna sokarken takımı izle, hareketsiz kalıyor oyuncuların hepsi. Sahada araya kaçan ve bu bağlantıları yapacak oyuncularımız yok -ya da var ama (mertens,boey,kerem) son ikisinin son tercihleri zayıf ve/veya bağlantı oyuncusu olan mertensin pili 40 dk anca dayanıyor-

Bu durumda kanatları rakip önde baskı yapmadan iki kişi kilitliyor, dolayısıyla bu adamlar top aldıkları anda kanattan orta sahaya kadar gelip stopere oynuyor neredeyse... Ee sonuçta sürekli yan pas veya ileriye uzun pas oynuyoruz. Bu düzen böyle olmaz. Ekstra dripling atabilecek oyuncularımız fazlasıyla var, bağlantı oyuncusu lazım. 8 in yanına gelebilecek kadar, angelino gibi bir oyuncu varken orda zaha angelino ve XXX(10 No oyuncumuz) bir bağlantı olması gerekiyor. Böyle olunca zahadan da şikayet edilmez angelinodan da... Bu yüzden şimanski çok önemli bir oyuncu olabilirdi bizim adımıza. Olmadı yapacak bi şey yok. muadili veya daha iyisi bulunuyorsa alınsın. Boey ve kerem de sürekli son tercih çalışsın. Tek çıkar yol bu
Fernandao Ndiaye
Selçuk Melo
Torreira Parades (olmadı ama gönlümüzde:)
ve tabiiki önlerinde hagi , sneider 10 numara aynende bahsettiğin bu. Kesinlikle hemfikiriz.
bence bize en iyi giden orta düzen bu.Üçgeni kuramadık biz.
Adam gibi 8 numara alamadık adam gibi 10 numara alamadık ve buna ilave bonus adam gibi kanat alamadık.Maalesef.

Kuzey ülkelerinden fişke gibi sol bek'i 300-400k'ya getiremeyiz abi bence. Orası çözüldü artık hee dersen ki İzlanda pazarı daha inaktif orası olabilir bak. Gerçi son şampiyonun kadrosunda bile sol bek yoktu ama olsun
2.ligleride olur hiç farketmez. Latovlevici , Angelinho ,Tarık çamdal'dan iyidir oradan getireceklerin.

2 sezondur takımda sol bek, 8 numara ve 10 numara problemi var bu transfer döneminde de erken halledilmedi bu sorun. Transfer yapmak dünyada sadece bizim için zor zannımca

Hangi isim gelirse gelsin hiç yangın yapmayacağım. Vecino haberleri çıkınca yangın yaptık, Zaha Ziyech Ndombele hobaa dedik sonuç ortada. Kim gelirse gelsin katkı versin top oynasın yeterli.
Vecino'nun bize vereceği katkıyı kesinlikle görmek isterdim. Taraftarda bu konuda kesin sınıfta kaldı.
Torreira Vecino belkide şimdi çok farklı konuşuyorduk.

Bu Fb ile bu Beşiktaş 1 oyuncu takasına girecekler ama hangi oyuncuları değiştirecekler.Lig'de bu kadar dost kulüpleirn olması kötü yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt