- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Rıdvan, Bakasetas vs gelecekse hiç transfer yapmasak daha iyi bunlar sadece külfet oluşturur 0 verim alırız üstüne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama hala seçme şansın varsa ticaretten uzak durmanı öneririm...1-Dubois yaşında ve oyun planında olan bir oyuncuyu alabileceğimiz para bu.
Bugün başakşehirin futbolcusu olsa belirleyecekleri bons bu olacaktı.
2- halilin kaça alındığının önemi yok ki 23 yaşında 10 numara bölgesinde oynayan oyuncu.
3-yusuf bu 6 ya alındı zaten. 20 yaşında.
oyuncularımızı niye değersizleştirme yarışına giriyoruz ki.
Adam 3 ay sonra sözleşmesi bitecek adama dubois + bir oyuncu diyor.
Sana bir takım küfürler hazırladımBana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Bana da kızanlar olacak ama bence...Bana kızanlar olacak, ne diyor bu diyenler çıkacak hatta sinirinden küfredip forumdan ceza yiyecek olanlar olacak ama bu benim düşüncem acaba diyorum bi an mantıklı düşünürsek hani ne kaybedebiliriz ki Latovlevici neden olmasın
Fernandao NdiayeFakat burada şöyle bir konu var, bu görevleri kanatlara verip tek başına yapın demek olmaz. Böyle düşünürsek eğer "zaha tete hadi 4-5 kişiyi maradona gibi çalımlayıp gol atın" demek olur. Bu akşam topu oyuna sokarken takımı izle, hareketsiz kalıyor oyuncuların hepsi. Sahada araya kaçan ve bu bağlantıları yapacak oyuncularımız yok -ya da var ama (mertens,boey,kerem) son ikisinin son tercihleri zayıf ve/veya bağlantı oyuncusu olan mertensin pili 40 dk anca dayanıyor-
Bu durumda kanatları rakip önde baskı yapmadan iki kişi kilitliyor, dolayısıyla bu adamlar top aldıkları anda kanattan orta sahaya kadar gelip stopere oynuyor neredeyse... Ee sonuçta sürekli yan pas veya ileriye uzun pas oynuyoruz. Bu düzen böyle olmaz. Ekstra dripling atabilecek oyuncularımız fazlasıyla var, bağlantı oyuncusu lazım. 8 in yanına gelebilecek kadar, angelino gibi bir oyuncu varken orda zaha angelino ve XXX(10 No oyuncumuz) bir bağlantı olması gerekiyor. Böyle olunca zahadan da şikayet edilmez angelinodan da... Bu yüzden şimanski çok önemli bir oyuncu olabilirdi bizim adımıza. Olmadı yapacak bi şey yok. muadili veya daha iyisi bulunuyorsa alınsın. Boey ve kerem de sürekli son tercih çalışsın. Tek çıkar yol bu
2.ligleride olur hiç farketmez. Latovlevici , Angelinho ,Tarık çamdal'dan iyidir oradan getireceklerin.Kuzey ülkelerinden fişke gibi sol bek'i 300-400k'ya getiremeyiz abi bence. Orası çözüldü artık hee dersen ki İzlanda pazarı daha inaktif orası olabilir bak. Gerçi son şampiyonun kadrosunda bile sol bek yoktu ama olsun
Vecino'nun bize vereceği katkıyı kesinlikle görmek isterdim. Taraftarda bu konuda kesin sınıfta kaldı.Hangi isim gelirse gelsin hiç yangın yapmayacağım. Vecino haberleri çıkınca yangın yaptık, Zaha Ziyech Ndombele hobaa dedik sonuç ortada. Kim gelirse gelsin katkı versin top oynasın yeterli.
gomutan mı geliyor yoksa!Heyecanlandırdı