Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki asıl sorundan bahsettim geçen sene buna ihtiyacımız yoktu orada direk bitiricilikle ilgili sorunumuz vardı takımın net olarak hızı vardı bu sene o da yok sete yerleşildiği zamanda delici pas ihtiyacı doğuyor.

Geçen seneki oyun yapımızda Kerem solda şiddetli top sürüp daha çok içe hareket ederken Rashica sağda çizgide hareket ediyordu. Aynı zamanda Rashica merkeze kaydığı zaman Boey'e koridor açıp rakibin savunma hattını dahada yatayda açıyorduk takımı sete çeviriyordu 2 farklı kanat profiliyle oyuna çeşitlilik katıyorduk. Hem hız hem set ikisini beraber yapabiliyorduk.

Bu sene Zaha, Ziyech, Tete çok daha fazla yetenekli oyuncularla oynuyoruz zaten tamamen set futboluna yönelik oyuncuları tercih ettik o zamanda merkezde yaratıcılık anlamında problem olduğunu söylemem yanlış değil. Bu kadar hareketsiz takımda 37'lik Mertens bile oyun aklıyla Sivas deplasmanında rakip defansın içinden geçti skoru aldırdı. Zaten 2 yaş daha genç olsa muhtemelen şu an bu kadar problemimiz kalmazdı 10 numara sorununu komple çözerdi.

Transfer yapmak için yapılmasınada karşıyım seneye yabancı kuralı 12'ye düşüyor alacağın her risk sene sonu ekstra maliyet olarak önümüze çıkacak. Şampiyon olunur olunmaz fakat şampiyonluk uğruna takımın geleceğini riske atmama taraftarıyım sene sonu Haziran'dan itibaren daha doğru bir yapılanma yapılır.
Geçen sene de set oynamıyorduk. Özellikle son maçların çoğu Kerem’in aldığı her topu derinlemesine Icardi’ye atması şeklindeydi.

Rashica’nın çizgiye inmesi artı bir noktaydı. Mesela demin bahsettiğin pas tipini Zaha bir kaç kez attı bu sene ama sonuca dönüşmedi. Rashica da bunları yapamıyor ve kolay top kaybediyordu.

Boey’e gelince hücum katkısı minimumdu geçen sene. Sıfıra inme vs yine yoktu yani. Progressive pas atan da başlarda Sergio vardı ama pres oyununda zayıf diye silmiştik.

Kısacası yoğun pres oyunu oynayıp yerleşik hücumda ara pası atmıyoruz şikayeti mantıklı değil, çünkü öyle bir oyunumuz yok. Önde presle kaç gol attık bu sezon, ne yapmalıydık/ne yaptık üzerinden çok daha iyi çıkarımlar yapılabilir.

Ha geçen sene özelinde de demin de söylediğim gibi set oyunu geçen sene de yoktu. Hatta sayısız mesajım vardır kapanan takımları açmakta zorlandığımıza dair. Geçen sene diğerleri de küçük takımları yenmekte bizim kadar başarılıydı biz büyükleri yendik diye şampiyon olduk, o da setlerle değil, geçişlerle oldu daha çok.

Ridvan’i transfer etmek yanlis olur

Gecen sezon sampiyon takimin en kritik haftalar da yani son 6 macta sol beki kazimcan idi ve cok iyi oynamisti

Kazimcan genc bir oyuncu inisli cikisli bir performans sergilemesi normal

Ayrica ekstra olarak baris’i da sol bek te kullanabiliyoruz faydali oynuyor

Sol bek icin eger bir planlama yapilacaksa angelino yollandiktan sonra bir yabanci oyuncu olabilir
Ne kazimcani ne barisi avrupa ligi oynuyoruz gorduk kazimcani CL bir hata yapti gol oldu eli ayagina dolandi o gun bugun iflah olmadi baris sol bek degil ust duzey maclarda cok kademe hatasi ve faul yapar penalti bile yapar adam hucumcu

Ridvan ozelinde demiyorum ama mutlaka sol bek alinmali savunmasi kademesi iyi olan sol bek

Genc bir oyuncunun psikolojisi bozuksa karun kadar yetenekli olsun mental acidan coken adamdan topcu olmaz

Ozan kabak kac tane penalti yapti mental olarak cokmedi oynadi devam etti kazimcan anca 2. ligte oynar okadar

Sol bek olayı fazla abartılıyor, bizim sorunumuz hücumda, bilhassa kanatlar ve forvet arkasında ciddi bir yaratıcılık sorunu var. Oyun zekası en yüksek adam 36 yaşındaki Mertens ve ikamesi yok. Kanatların tamamı berbat durumda. Elzem olan ihtiyaç esas bu bölgeler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim sorunumuz okan burugun sistemsizliginde ve oyuncularin bir takim olamamasinda teker teker hepsi yetenekli oyunculat bunlari hareketlendirmek isin icine katmak takim halinde savasmaya ikna etmek okan hocanin isi iki bayern manchester maclarinda gorduk

Bu adamlar takim halinde savasinca neler ortaya cikiyor ki icardide sakat sakat oynuyor du bizde bu sene ruh yok takim olma yok herkes kendine oynuyor

Zahayi fenere koy her mac 3 asist yapar fener takimi daha ac daha istekli bizden daha cok sampiyon olmak istiyor isin ozeti bu

Ne kazimcani ne barisi avrupa ligi oynuyoruz gorduk kazimcani CL bir hata yapti gol oldu eli ayagina dolandi o gun bugun iflah olmadi baris sol bek degil ust duzey maclarda cok kademe hatasi ve faul yapar penalti bile yapar adam hucumcu

Ridvan ozelinde demiyorum ama mutlaka sol bek alinmali savunmasi kademesi iyi olan sol bek

Genc bir oyuncunun psikolojisi bozuksa karun kadar yetenekli olsun mental acidan coken adamdan topcu olmaz

Ozan kabak kac tane penalti yapti mental olarak cokmedi oynadi devam etti kazimcan anca 2. ligte oynar okadar
Rıdvanın Türkiye’deki hali bile hem Kazımcandan hem de Bay’dan iyi sol bek neden bu kadar gömülüyor anlamadım

Rıdvanın Türkiye’deki hali bile hem Kazımcandan hem de Bay’dan iyi sol bek neden bu kadar gömülüyor anlamadım
Ridvan ozelinde soylemiyorum demistim bir sol bek alinmali kazimcan mental olarak cok cabuk dagiliyor bu cocuktan buyuk takim topcusu olmaz bu benim fikrim

Ridvan ozelinde soylemiyorum demistim bir sol bek alinmali kazimcan mental olarak cok cabuk dagiliyor bu cocuktan buyuk takim topcusu olmaz bu benim fikrim
Yok senin özelinde söylemedim ben de genel olarak Rıdvan beğenilmiyor, Kazımcan konusunda hemfikirim, beğenelim ya da beğenmeyelim Kerem Aktürkoğlu takımda mentali en sağlam adamlardan biri mesela.

Yoo senin özelinde söylemedim ben de genel olarak Rıdvan beğenilmiyor, Kazımcan konusunda hemfikirim, beğenelim ya da beğenmeyelim Kerem Aktürkoğlu takımda mentali en sağlam adamlardan biri.
Keremin mentali saglam evet okadar elestiriye ragmen cikip oynuyor ve cekinmeden oynuyor su ali turapmidir nedir

Adam resmen dagildi 60 dan sonra ugur ciftciyi yildiz yapti 19 yasinda adamsin kiz gibi topa girilirmi o topu parcalaman lazim mucadelenle ali turapta mental olarak cok eksik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt