Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi açılalı 4 gün olmuş biri memesi kopan olmak üzere iki herif zaten olmayacak ille şubatın başında mı oyuncu alınmalı bu aptalca ısrar niye. Abi niye her seferinde bu oluyor ya. Transferin 1. günü indirirsin adamı gelir alışır. Şubatta gelecek adam 1 ay alışcak hoca oynatmayacak derken lig bitiyor lig.
ben bunu söyledigimde şaka zannedildi ama bence transfer yapmayacaktı bizimkiler belki dönem icinde denk gelirse alırız düşüncesi vardı
cünkü transfer yapacak takım dönem baslamadan planlaması olurdu ve bu duyulurdu zaten şu an dikkat edin oyuncu ismi bile gecmıyor

Yaz transfer dönemi tamamen fiyasko geçmiş. Nelson bu performans görünce sanchez bile o bonservis ve yıllık ücrete gerek var mıydı dedirtiyor. Erden timur sevsek de transfer çalımı diye bayağı kötü kontratlar vermiş. Benim şahsi fikrim geçen seneki kadromuz daha iyidi. Orta saha ciddi sorun 8 numara ama herhalde oraya adam düşünmüyoruz. Rıdvan ligde 3 yerli kuralı varken güzel hamle olur kiralik olarak. Ama orta sahaya para harcayalım artık. 2-3 hamle yapacaz herhalde , bu sefer tutar umarım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimalle yabanci solbek olayindan vazgecildi kontenjan hakkımız 10 noya harcanacak. Ama dubua gelirse kim gider? Büyük ihtimalle sergio dondurulur. Pasalic gelirse de dombele gider

Büyük ihtimalle yabanci solbek olayindan vazgecildi kontenjan hakkımız 10 noya harcanacak. Ama dubua gelirse kim gider? Büyük ihtimalle sergio dondurulur. Pasalic gelirse de dombele gider
gidecek o kadar adam var ki. yabancilarin cogu bir sey oynamiyor

abi bayern'in dinamikleri ve imkanları ile bizimki bir mi yahu?

sen gs olarak sane gnabry yapabilirmisin

max yapacağın zaha kerem işte

adamda onu yaptı

60 maç oynanacak diye hesap yapılmadımj

güzel bir sistemle değişe değişe kimseyi küstürmeden bir sistem kurulmalıydı

bol alternatifli kadro öyle idare edilir

Hoca yine once sol bek istiyorum dedi az once.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt