Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.234
- 42.974
- 3.748
Şu tarz bi yorum olmuş kral
Ulan ya Sami cildiriyordu shamar nicholson diye bir bok da olmamış bundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu tarz bi yorum olmuş kral
Biri geldibize acilen winner ve ayni zamanda takimini sahiplenen is ahlaki yüksek 2-3 oyuncu gerekiyor (EN AZ!)
takimin enerjisi yok denecek kadar az. arkadakiler görevini layikiyla yapiyor ama öndekiler bir halt yapamadigi icin arkadakiler de bozulmaya baslayacak yoksa...
ben bunu söyledigimde şaka zannedildi ama bence transfer yapmayacaktı bizimkiler belki dönem icinde denk gelirse alırız düşüncesi vardıTransfer dönemi açılalı 4 gün olmuş biri memesi kopan olmak üzere iki herif zaten olmayacak ille şubatın başında mı oyuncu alınmalı bu aptalca ısrar niye. Abi niye her seferinde bu oluyor ya. Transferin 1. günü indirirsin adamı gelir alışır. Şubatta gelecek adam 1 ay alışcak hoca oynatmayacak derken lig bitiyor lig.
gidecek o kadar adam var ki. yabancilarin cogu bir sey oynamiyorBüyük ihtimalle yabanci solbek olayindan vazgecildi kontenjan hakkımız 10 noya harcanacak. Ama dubua gelirse kim gider? Büyük ihtimalle sergio dondurulur. Pasalic gelirse de dombele gider
abi bayern'in dinamikleri ve imkanları ile bizimki bir mi yahu?
Yanılmıyorsam Krasnodar zamanı ekvador'lu nagatomo gibi Bir şeydi bu çok çalışkan oyuncuydu. Şuan ne durumda bilmiyorum.
şunu önermişler reddetmişiz
Hoca yine once sol bek istiyorum dedi az once.
Ugrasiyoruz galiba.ridvan mi geldi
Ligin en kötü bitiriciliğine sahibiz.Hala atalantadan bitiricilik özürlüsü topçu bakılıyor.gol atacak adam lazim
gol atacak adam lazim
asist yapacak adam lazim
asist yapacak adam lazim