Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic hem 8 hem 10 numara diye hatirliyorum. Mucadele gucu yuksekti ama oyle cok skorer biri de degil aslinda. Yani cift haneli rakamlari gordugunu hic hatirlamiyorum son donemde. Belki en iyi sezonu bir kac sene once olmus olabilir.

biz neden oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz yada bonservisli oyuncu alamıyoruz @Hasan Bekir ,@Hasan Çam ?

bilgileriniz varmı şampiyon olmuş ucl geliri+sponsorlardan para gelen takım icin çok tehlikeli bu durum dogruysa
Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Şu anda yabancı sınırımız dolu onunla ilgili sıkıntı varsa vardır. Onun dışında Burhan Can daha 1-2 hafta önce localar 2 yıllığına peşin fiyatka satılıyor 14'ünde mi ne para gelecek diyordu. Onun karın ağrısı var bence.

Davinson Sanchez orta saha oynayamaz mı belkide aradıgımız adama dönüşür gerçi devşirmeden olmazcılarda var.
Takım komple devşirme yav,
sol kanat 10 numarada, yardımcı forvet 10 numarada, sağ bek ve stoper os, kanat forvet herif sol bek.
Sol bek evinde, yardımcı forvet pivot olarak oynuyor.
kimsenin bir şey diyecek hali kalmamış.

İkisininde dediğin adamlarla alakaları yok yanlış 2 kişiyi izlemişsin

olum yazın burada herberaber izledik spertsyanı
tam bir talisca şapkadan tavşan çıkarıyor
şut-pas tekniği birebir aynı

baturinada acayip teknik sahayı komple oynadı zidane gibi 8/10 tarzı

Tete + Ziyech + Zaha 3'ünden 2'sini yollayıp 1 tane kanat alınabilir. Ziyech kolay ama diğerlerinden en az birisinden çıkmamız lazım.
Ziyechi gönder Araplara teteyi sat. İyi bir kanatta lazım. Hücum gücümüzü yukseltmemiz lazım ama almak için alinmamali

Rıdvanin son durumunu bilmiyorum ama bjkde oynarken gayet de iyi sol bekti, niye itiraz ediliyor?

sol bek ve 10 numara alalım 2 transfer kafi diyordum ama bu kanatlar ile işimiz çok zor. (Tete-Zaha) bunların en azından birini yollayıp yerlerine boş koşu atabilecek, skorer bir kanat almamız lazım bu iş böyle olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt