Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.265
- 58.397
- 3.383
niyeyse demişim ya rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niyeyse demişim ya rengim
Sakatlık sorunu var chamberlain gibibizimkiler avel avel bitik topçu ararken kümeye oynayan bjk renato sanchez alır ben sölim
Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Şu anda yabancı sınırımız dolu onunla ilgili sıkıntı varsa vardır. Onun dışında Burhan Can daha 1-2 hafta önce localar 2 yıllığına peşin fiyatka satılıyor 14'ünde mi ne para gelecek diyordu. Onun karın ağrısı var bence.biz neden oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz yada bonservisli oyuncu alamıyoruz @Hasan Bekir ,@Hasan Çam ?
bilgileriniz varmı şampiyon olmuş ucl geliri+sponsorlardan para gelen takım icin çok tehlikeli bu durum dogruysa
Takım komple devşirme yav,Davinson Sanchez orta saha oynayamaz mı belkide aradıgımız adama dönüşür gerçi devşirmeden olmazcılarda var.
Oynamaz.Davinson Sanchez orta saha oynayamaz mı belkide aradıgımız adama dönüşür gerçi devşirmeden olmazcılarda var.
İkisininde dediğin adamlarla alakaları yok yanlış 2 kişiyi izlemişsin
Ziyechi gönder Araplara teteyi sat. İyi bir kanatta lazım. Hücum gücümüzü yukseltmemiz lazım ama almak için alinmamaliTete + Ziyech + Zaha 3'ünden 2'sini yollayıp 1 tane kanat alınabilir. Ziyech kolay ama diğerlerinden en az birisinden çıkmamız lazım.
Öyle veya böyle bu takıma taze bir kan lazım ..Normalde laf olsun diye transfer istemem asla ama çok belli herkeste bir uyuşukluk var biri çıkıp şu takıma yeni bir hava katmalı acilen
Bize skorer 10 no lazımPasalic hem 8 hem 10 numara diye hatirliyorum. Mucadele gucu yuksekti ama oyle cok skorer biri de degil aslinda. Yani cift haneli rakamlari gordugunu hic hatirlamiyorum son donemde. Belki en iyi sezonu bir kac sene once olmus olabilir.
Yani bakasetas istenmiyo da pasalicin ne farkı var şu anVallahi renktaş Pasalic alınmak isteniyorsa vallahi pes, bizim scout, transfer görevlisini tete-zahadan önce göndermek gerek