Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete'nin kiralık olarak gönderilip, Dubois'in geri çağrılması taraftarıyım. Aynı şekilde Ndombele'de olmuyor, olmayacak gibi görünüyor.

Dün akşamdan beri konuşulan isimler özelinde ne derece doğru bilmiyorum ama Zaniolo'nun da dönmek istediği ve menajeri aracılığı ile haber yolladığı söyleniyor. Eğer ihtimal varsa bence 1 dakika düşünmemeliyiz.

İsmi geçenlerden Pasalic'in de bizim takıma 8-10 olarak uyacağını düşünüyorum.

Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Dubois
Torreira.
Pasalic
Zaha
Zaniolo
Ziyech
Mertens
İcardi
Bakambu

Ndombele muhtemelen son isim olarak 13+1 olur bu listede. Sergio'nun durumu da kritik tabi, dondurulması gündeme gelebilir sözleşmenin. Bu sene ön bölgede inanılmaz verimsiziz. Zaniolo gerçekten dönerse Zaha ile de ayrılık aslında iyi olur açıkçası ama ben oluru olduğunu düşünmüyorum pek bu maliyetle şu an.

Yerli kadro için de sol bek Rıdvan düşünülebilir ekleme olarak.

Yerli Kadro:

Günay
Kaan
Abdulkerim
Rıdvan
Kazımcan (Rıdvan gelirse kiralık gidebilir)
Demirbay
Berkan
Eyüp
Kerem
Barış
Halil

yeterli olacaktır bu durumda.

Bu arada Trabzon maçında kadro önerim şahsen

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Berkan Torreira
Barış Mertens Kerem
Zaha
Kaan varken solbekte Barış macerasına gerek yok, adam oyuna girdikten sonra soluda kapattı resmen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimle ilgileniyoruz bilmem de oynamayan topcu alırsak boku yedik. sezon sonuna kadar form falan tutamaz. o yüzden napıp edip oynayan oyuncu gelmeli. elimizdekileri de oynatmaya baslayabilirsek olur bizim iş. ziyech ndombele zaha icardi sanchez nerdeyse sıfır katkı, hatta icardi. bu kadar isimli oyuncu alıp isimlerinin yarisi katkı alamamak can sıkıcı. insallah vites arttırabiliriz. fb suan maksimumunda oynuyor. özellikle gol vuruslarında. anadolu takımlarına 2 fark öne geçince dağılıp gidiyorlar zaten. antep macındaki gibi biraz direncli takımlarda istedikleri gibi gitmediğini gördük. bizim suan yasadığımız sancılı süreç gibi. sanmıyorum ki uzun süre böyle gidebilsinler illaki düşüşler olacak. bizim nası reaksiyon göstereceğimiz, sezon bası alınan topcuların performansı önemli burada. sezonun son çeyreği yarıstan kopmazsak alırız gene sampiyonluğu. inancınızı kaybetmeyin. süreç bize dönecek izleyin ve görün.

Transfer döneminde sürekli kanat oyuncularına yatırım yapılmasını eleştirmek içn 'birkaç kanat oyuncusu daha lazım' cümlesini kurarak ironi yapmıştım. Gelinen noktada iş ironiden gerçeğe döndü. Keşke Ziyech-Zaha-Tete üçlüsünden ikisinden kurtulsak da yeni birine baksak. Yusuf Sarı' nın bonservisi boşa çıkacak söylentisi çıkınca aklıma yattı doğrusu; evet bu da ironi değil!..

Sağ ayaklı sağ kanat lazım ilk önce
Sonra 8 ya da 10 noya dinamik biri

Oyundaki sıkıntıyı yine mecbur bireysellikle kapatıcaz

Elimizdeki yüksek maaş alan topçuları çıkarmamız lazım. Oliveira ndombele ziyech zaha bu adamlardan verim alamayacaz artık burası kesin. 8 numara, sol bek, 10 numara transferi ilaç gibi gelir.

Tete'nin kiralık olarak gönderilip, Dubois'in geri çağrılması taraftarıyım. Aynı şekilde Ndombele'de olmuyor, olmayacak gibi görünüyor.

Dün akşamdan beri konuşulan isimler özelinde ne derece doğru bilmiyorum ama Zaniolo'nun da dönmek istediği ve menajeri aracılığı ile haber yolladığı söyleniyor. Eğer ihtimal varsa bence 1 dakika düşünmemeliyiz.

İsmi geçenlerden Pasalic'in de bizim takıma 8-10 olarak uyacağını düşünüyorum.

Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Dubois
Torreira.
Pasalic
Zaha
Zaniolo
Ziyech
Mertens
İcardi
Bakambu

Ndombele muhtemelen son isim olarak 13+1 olur bu listede. Sergio'nun durumu da kritik tabi, dondurulması gündeme gelebilir sözleşmenin. Bu sene ön bölgede inanılmaz verimsiziz. Zaniolo gerçekten dönerse Zaha ile de ayrılık aslında iyi olur açıkçası ama ben oluru olduğunu düşünmüyorum pek bu maliyetle şu an.

Yerli kadro için de sol bek Rıdvan düşünülebilir ekleme olarak.

Yerli Kadro:

Günay
Kaan
Abdulkerim
Rıdvan
Kazımcan (Rıdvan gelirse kiralık gidebilir)
Demirbay
Berkan
Eyüp
Kerem
Barış
Halil

yeterli olacaktır bu durumda.
Pasalic veya kamada hangisi gelirse fark yaratır çünkü ofansif bölgemiz çok statik ve hareketsiz oraya ayağı temiz bir adam gelirse kanatlarımızda düzelecek buna eminim gönlüm kamada diyor şahsen ama Lazio onu salmaz salda bile 7-8 milyon opsiyon koydurmak ister pasalic daha mümkün gibi sanırım Zaniolo gelme ihtimali varsa hatta zahayı verelim direkt üste 3-4 bişey alıp zanioloda geri gelsin

İcardi
Barış Pasalic Zaniolo

Bence bizi baya baya toparlar

Kaan varken solbekte Barış macerasına gerek yok, adam oyuna girdikten sonra soluda kapattı resmen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bencede Kaan sol bek boey sağ bek götürür şahsen bence sol bek falan hiç almasınlar Berkan Kaan barış idare ederiz orayı bitsne 8 numara 10 numara ve hem sağ kanat hemde forvet oynayabilecek birini alalım derim

Pasalic veya kamada hangisi gelirse fark yaratır çünkü ofansif bölgemiz çok statik ve hareketsiz oraya ayağı temiz bir adam gelirse kanatlarımızda düzelecek buna eminim gönlüm kamada diyor şahsen ama Lazio onu salmaz salda bile 7-8 milyon opsiyon koydurmak ister pasalic daha mümkün gibi sanırım Zaniolo gelme ihtimali varsa hatta zahayı verelim direkt üste 3-4 bişey alıp zanioloda geri gelsin

İcardi
Barış Pasalic Zaniolo

Bence bizi baya baya toparlar

acaba elimizde ön tarafta hareketlilik sağlayan oyuncu kim

ipucu: sizin kurudğunuz kadroda yok

mevkisi solbek olan pozisyon almayı bilen
fiziken güçlü takıma akıl katacak 10 numara
icardinin hazır olarak dönmesi.
keremi kanata çekmek.
barışı öne atmak.

eğer puan farkı çok açılmaz böyle kalırsa bu takviyelerle şampiyon oluruz.

Transfer döneminde sürekli kanat oyuncularına yatırım yapılmasını eleştirmek içn 'birkaç kanat oyuncusu daha lazım' cümlesini kurarak ironi yapmıştım. Gelinen noktada iş ironiden gerçeğe döndü. Keşke Ziyech-Zaha-Tete üçlüsünden ikisinden kurtulsak da yeni birine baksak. Yusuf Sarı' nın bonservisi boşa çıkacak söylentisi çıkınca aklıma yattı doğrusu; evet bu da ironi değil!..
Yusuf sarıyı isterim ben ama dediğin gibi Ziyech ve Zaha tete üçlüsünden en az ikisi gitmeli Ziyech banko gitmeli tete ve zahadan da zar atalım kim çıkarsa o gitsin fark etmez zahayı villa istiyor diyolar bir miktar para ve zanioloyu geri alabilirsek oda olur

Aklin yolu bir. Bize sag ayakli kanat lazim ve 10 numara. Keske Mertens 31 yasinda filan olsaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt