Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Tete'nin kiralık olarak gönderilip, Dubois'in geri çağrılması taraftarıyım. Aynı şekilde Ndombele'de olmuyor, olmayacak gibi görünüyor.
Dün akşamdan beri konuşulan isimler özelinde ne derece doğru bilmiyorum ama Zaniolo'nun da dönmek istediği ve menajeri aracılığı ile haber yolladığı söyleniyor. Eğer ihtimal varsa bence 1 dakika düşünmemeliyiz.
İsmi geçenlerden Pasalic'in de bizim takıma 8-10 olarak uyacağını düşünüyorum.
Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Dubois
Torreira.
Pasalic
Zaha
Zaniolo
Ziyech
Mertens
İcardi
Bakambu
Ndombele muhtemelen son isim olarak 13+1 olur bu listede. Sergio'nun durumu da kritik tabi, dondurulması gündeme gelebilir sözleşmenin. Bu sene ön bölgede inanılmaz verimsiziz. Zaniolo gerçekten dönerse Zaha ile de ayrılık aslında iyi olur açıkçası ama ben oluru olduğunu düşünmüyorum pek bu maliyetle şu an.
Yerli kadro için de sol bek Rıdvan düşünülebilir ekleme olarak.
Yerli Kadro:
Günay
Kaan
Abdulkerim
Rıdvan
Kazımcan (Rıdvan gelirse kiralık gidebilir)
Demirbay
Berkan
Eyüp
Kerem
Barış
Halil
yeterli olacaktır bu durumda.
Dün akşamdan beri konuşulan isimler özelinde ne derece doğru bilmiyorum ama Zaniolo'nun da dönmek istediği ve menajeri aracılığı ile haber yolladığı söyleniyor. Eğer ihtimal varsa bence 1 dakika düşünmemeliyiz.
İsmi geçenlerden Pasalic'in de bizim takıma 8-10 olarak uyacağını düşünüyorum.
Muslera
Boey
Sanchez
Nelsson
Dubois
Torreira.
Pasalic
Zaha
Zaniolo
Ziyech
Mertens
İcardi
Bakambu
Ndombele muhtemelen son isim olarak 13+1 olur bu listede. Sergio'nun durumu da kritik tabi, dondurulması gündeme gelebilir sözleşmenin. Bu sene ön bölgede inanılmaz verimsiziz. Zaniolo gerçekten dönerse Zaha ile de ayrılık aslında iyi olur açıkçası ama ben oluru olduğunu düşünmüyorum pek bu maliyetle şu an.
Yerli kadro için de sol bek Rıdvan düşünülebilir ekleme olarak.
Yerli Kadro:
Günay
Kaan
Abdulkerim
Rıdvan
Kazımcan (Rıdvan gelirse kiralık gidebilir)
Demirbay
Berkan
Eyüp
Kerem
Barış
Halil
yeterli olacaktır bu durumda.