Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bizim dünkü maçtaki gol beklentisi 3.16 imiş. Avrupa liglerinde toplam gol beklentisi ve toplam gol sayılarının bi kıyaslaması yapılsa gol beklentisinin en fazla altında takım avrupada 1 numara biziz kesin. Bu takımın tüm problemi hücum elemanlarında

Yazın başında feneriumda çalışan yazılımcı bir arkadaş kulübünün sosyal medya uzmanları aradığını ve çevremde olup olmadığını tek şartın fb taraftarı ve işi bilmesi gerektiğini söylenmişti. Meğerse troll ordusu topluyormus ali cabbar yeni taşlar oturuyor kafamda

Ya bitane video gördüm az önce dzeko penaltı öncesi eliyle para işareti yapıyor olabilir mi böyle bişey ya harbi şok oldum

Sadece sol bek ve 10 numara mı bakılıyor takıma yoksa merkez orta sahaya Kerem Demirbay yerine de oyuncu alacak mıyız acaba?

Yunanistana girmişsek eğer panalı yannidisi alıp çıksak hiç fena olmaz. İtalya falan yapar seneye

Yazın başında feneriumda çalışan yazılımcı bir arkadaş kulübünün sosyal medya uzmanları aradığını ve çevremde olup olmadığını tek şartın fb taraftarı ve işi bilmesi gerektiğini söylenmişti. Meğerse troll ordusu topluyormus ali cabbar yeni taşlar oturuyor kafamda
Bunların içine ajan sokup bu sosyal medya örgütünü deşifre etmeliydik. Ülkede yargı zaten birşey yapmıyor da bari bizim yönetim uyumasaydı

Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi Umut İslamoğlu için 2 milyon TL bonservis ücreti ve ikinci satıştan yüzde 10 pay teklif etti.

Gençlerbirliği ilk teklifi kabul etmedi
Başkent temsilcisi, Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini kabul etmedi. Gençlerbirliği, Umut İslamoğlu için 5 milyon TL bonservis bedeli ikinci satıştan yüzde 30 pay istiyor.

Eski mi bilmiyorum sumudica basın toplantısında Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok demiş mesela hiç bi yer paylaşmadı bunu adamlar alenen teklif ediyor artık açık açık şeref haysiyet yoksunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt