Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.299
- 30.131
- 1.988
Bildirimden okumuşuz Aziz dostum. O yüzden tek tik diyebilirizErayımmm, Umuta sordum bişe demedi, görüldü mü atmışız yoksa tek tikte mi kalmış ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildirimden okumuşuz Aziz dostum. O yüzden tek tik diyebilirizErayımmm, Umuta sordum bişe demedi, görüldü mü atmışız yoksa tek tikte mi kalmış ?![]()
Hocam rahatsızlık belirtileri nedir? İshal,kusma var mı? İnfluenza salgını mevcut şuan ülkemizdeArkadaşlar çok hastayım yav. Forumda nöbetçi doktor falan yok mu? Ruhumu burda teslim edeceğim![]()
Arkadaşlar çok hastayım yav. Forumda nöbetçi doktor falan yok mu? Ruhumu burda teslim edeceğim![]()
NerdeYa bitane video gördüm az önce dzeko penaltı öncesi eliyle para işareti yapıyor olabilir mi böyle bişey ya harbi şok oldum
Bunların içine ajan sokup bu sosyal medya örgütünü deşifre etmeliydik. Ülkede yargı zaten birşey yapmıyor da bari bizim yönetim uyumasaydıYazın başında feneriumda çalışan yazılımcı bir arkadaş kulübünün sosyal medya uzmanları aradığını ve çevremde olup olmadığını tek şartın fb taraftarı ve işi bilmesi gerektiğini söylenmişti. Meğerse troll ordusu topluyormus ali cabbar yeni taşlar oturuyor kafamda
İnstagramds gördüm hocam
Ozelden salsanaİnstagramds gördüm hocam
Neden olmasın. Çetnik selamı yapan adama sarılan bir heriften herşey beklenirYa bitane video gördüm az önce dzeko penaltı öncesi eliyle para işareti yapıyor olabilir mi böyle bişey ya harbi şok oldum
Ozelden salsana
Olmayan şereflerini sattıkları yetmedi donlarına kadar herşeyi şampiyonluk için veriyorlar demekKahpenin oğlu spor çağları almış sanırım ki