Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu gezinti beni kıllandırdı çok net. Hazır icardi sakat durumdayken güney Amerika’da yazı bir daha bulamayız wanda ile imkan varken hayatımızı yaşayalım gibi bir tatil olma yolunda ilerliyor.
1-2 sene içinde psikolojik bir durumlarla da karşılaşmayız umarım.
Ben çok farklı bir şey daha ortaya atayım. Bu anlaşma içerisinde kılıfına uydurulmuş tatil de var mı acaba ? Sonuçta adam süper kupa maçına gitti oynayacaktı da, dönünce yüzündeki mevzu çıktı. Aga Icardi Gs ye gelmiş geçmiş en büyük 3 5 futbolcudan biri ama bunları da konusmazsak Galatasaray ımızın hakkına girmiş oluruz. Ben yanilayim herkes doğru çıksın ama kilim bu işlerden herkesin haberi olsun.

Herkes ilk hedef olarak 10 numara isteyip duruyor ama bize önce Torreira'ya hem dinamik hem top yapan bir partner lazım değil mi? Yoksa Kaan-Demirbay-Ndombele-Eyüp ile orayı yürütmeye herkes fit mi anlamadım?

Sa, cok stresli gün gecedim, bana 1 duyum 1 kolpa 1 verin

Kamada'yı isterim Mertens'in yaptığı işleri yapabilecek bir isim bize böyle bir oyuncu lazım. Orta saha ve forvet bağlantısını kurabilir bildiğim kadarıyla mücadele gücü de fena olmayan bir isim iş yapar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt