- 17 Ağustos 2009
- 44.134
- 33.227
- 3.448
Kamada iyi futbolcu ama o da iyi bir geçiş oyuncusu. Kapalı takımlara karşı sönük kalabilir. İyi analiz edilmesi lazım bu transferin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan ,orhan uluca,karakullukçu bunların kerem savunuculuğunu bir türlü anlayamadım. Tanışıklıkları var da o yüzden mi savunuyorlar acabaSinan Yılmaz yorumculukta çöküş dönemine girmiş durumda. Severdim halbuki. 4-0 biten Alanya maçında da 11 çıkmadı Kerem. Tek rahat galibiyetimiz oydu.
Orhan Uluca'yı ayırırım. Kaliteli ender yorumculardan. Uğur zaten kategori dışı bir soytarı. Sinan Yılmaz'ın da biraz vasat seviciliği var maalesef. Çok takıntılı bazı olgulara.Sinan ,orhan uluca,karakullukçu bunların kerem savunuculuğunu bir türlü anlayamadım. Tanışıklıkları var da o yüzden mi savunuyorlar acaba
@Hakan Kuzu Aleykum Selam Hakan'ım sol beke Rıdvan Yılmaz'ı alacaz büyük ihtimalle.Dubois konusunda Başakşehir geri vermiyo bu oyuncuyu..
Orhan uluca bazen eleştiriyor ama onda da biraz kereme karsı pozitif ayrımcılık var. Tabi karapullukçu ile aynı kefeye konmaz tabiOrhan Uluca'yı ayırırım. Kaliteli ender yorumculardan. Uğur zaten kategori dışı bir soytarı. Sinan Yılmaz'ın da biraz vasat seviciliği var maalesef. Çok takıntılı bazı olgulara.
Son dönemde en çok eleştirdiği kişi Kerem.Orhan uluca bazen eleştiriyor ama onda da biraz kereme karsı pozitif ayrımcılık var
Demek akıllanmış. Sürekli kerem pozisyona giriyor fikrine saplanmıştı. Atamadiktan sonra girilen pozisyonun ne önemi varSon dönemde en çok eleştirdiği kişi Kerem.
Sakatlanmaya müsait 1 oyuncu Yabancı Kural'ının kalktığı 1 ortamda bonservis verilmesine karşıyım.Satın alma opsiyonlu 1 şekilde kiralanmalı.Bu Beşiktaş takımında oynarken çok rahat kendini yere atıp faulü alıyodu bizde alamaz böyle faulleri bence.Ben dediğim gibi kiralanması taraftarıyım.Sol beki bu sene Rıdvan-Barış-Kazımcan şeklinde idare ederiz.Bana kalsa Kazımcan'a sol bekte şans vermeliyiz hata yapsa da böyle böyle gelişecek.Geçen sene üst üstte maç oynayarak tempo kazandı ve 1 şekilde maç ritmini buldu.Batış'ı bence hücumda kullanmak daha iyi olur rakipler için daha tehlikeli oluyo böylelikle..Basaka sokayim yav, verin lan dübuamizi
Ridvan is yapar mi Muradim, biraz vitamansiz fiziksel olarak bahoken gibi siyahi bogalar yer bunu
vallahi kusura bakma da yerdeyken alanen yüzüme tekme, kafama yumruk ve her ikili mücadelede sert yiyeceğim. Kulüp çıkıp halkımı bile arayamayacak. Ben olsam corona, influenza bile uydururdum.Ben çok farklı bir şey daha ortaya atayım. Bu anlaşma içerisinde kılıfına uydurulmuş tatil de var mı acaba ? Sonuçta adam süper kupa maçına gitti oynayacaktı da, dönünce yüzündeki mevzu çıktı. Aga Icardi Gs ye gelmiş geçmiş en büyük 3 5 futbolcudan biri ama bunları da konusmazsak Galatasaray ımızın hakkına girmiş oluruz. Ben yanilayim herkes doğru çıksın ama kilim bu işlerden herkesin haberi olsun.
Beyler bi transfer yapsanız mı artık be, yine son güne ıskartaya çıkmış topçu almayacağız inş?
Fenerbahçe’ye de gereksiz ama 3. transferlerini yapıyorlar. Biz yine yavaş kalıyoruz eleştirim ona.çağları alsak küfür yerdik.
Sakatlanmaya müsait 1 oyuncu Yabancı Kural'ının kalktığı 1 ortamda bonservis verilmesine karşıyım.Satın alma opsiyonlu 1 şekilde kiralanmalı.Bu Beşiktaş takımında oynarken çok rahat kendini yere atıp faulü alıyodu bizde alamaz böyle faulleri bence.Ben dediğim gibi kiralanması taraftarıyım.Sol beki bu sene Rıdvan-Barış-Kazımcan şeklinde idare ederiz.Bana kalsa Kazımcan'a sol bekte şans vermeliyiz hata yapsa da böyle böyle gelişecek.Geçen sene üst üstte maç oynayarak tempo kazandı ve 1 şekilde maç ritmini buldu.Batış'ı bence hücumda kullanmak daha iyi olur rakipler için daha tehlikeli oluyo böylelikle..