Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamada iyi futbolcu ama o da iyi bir geçiş oyuncusu. Kapalı takımlara karşı sönük kalabilir. İyi analiz edilmesi lazım bu transferin.

@Hakan Kuzu Aleykum Selam Hakan'ım sol beke Rıdvan Yılmaz'ı alacaz büyük ihtimalle.Dubois konusunda Başakşehir geri vermiyo bu oyuncuyu..

Sinan Yılmaz yorumculukta çöküş dönemine girmiş durumda. Severdim halbuki. 4-0 biten Alanya maçında da 11 çıkmadı Kerem. Tek rahat galibiyetimiz oydu.
Sinan ,orhan uluca,karakullukçu bunların kerem savunuculuğunu bir türlü anlayamadım. Tanışıklıkları var da o yüzden mi savunuyorlar acaba

Sinan ,orhan uluca,karakullukçu bunların kerem savunuculuğunu bir türlü anlayamadım. Tanışıklıkları var da o yüzden mi savunuyorlar acaba
Orhan Uluca'yı ayırırım. Kaliteli ender yorumculardan. Uğur zaten kategori dışı bir soytarı. Sinan Yılmaz'ın da biraz vasat seviciliği var maalesef. Çok takıntılı bazı olgulara.

@Hakan Kuzu Aleykum Selam Hakan'ım sol beke Rıdvan Yılmaz'ı alacaz büyük ihtimalle.Dubois konusunda Başakşehir geri vermiyo bu oyuncuyu..

Basaka sokayim yav, verin lan dübuamizi

Ridvan is yapar mi Muradim, biraz vitamansiz fiziksel olarak bahoken gibi siyahi bogalar yer bunu

Orhan Uluca'yı ayırırım. Kaliteli ender yorumculardan. Uğur zaten kategori dışı bir soytarı. Sinan Yılmaz'ın da biraz vasat seviciliği var maalesef. Çok takıntılı bazı olgulara.
Orhan uluca bazen eleştiriyor ama onda da biraz kereme karsı pozitif ayrımcılık var. Tabi karapullukçu ile aynı kefeye konmaz tabi

Galatasaray'da en yetkili isim: "Bakasetas ile ilgili en ufak bir girişimimiz yok." (Ajans 1905)

Basaka sokayim yav, verin lan dübuamizi

Ridvan is yapar mi Muradim, biraz vitamansiz fiziksel olarak bahoken gibi siyahi bogalar yer bunu
Sakatlanmaya müsait 1 oyuncu Yabancı Kural'ının kalktığı 1 ortamda bonservis verilmesine karşıyım.Satın alma opsiyonlu 1 şekilde kiralanmalı.Bu Beşiktaş takımında oynarken çok rahat kendini yere atıp faulü alıyodu bizde alamaz böyle faulleri bence.Ben dediğim gibi kiralanması taraftarıyım.Sol beki bu sene Rıdvan-Barış-Kazımcan şeklinde idare ederiz.Bana kalsa Kazımcan'a sol bekte şans vermeliyiz hata yapsa da böyle böyle gelişecek.Geçen sene üst üstte maç oynayarak tempo kazandı ve 1 şekilde maç ritmini buldu.Batış'ı bence hücumda kullanmak daha iyi olur rakipler için daha tehlikeli oluyo böylelikle..

Kulüpleri:
C5986855-85A6-44F9-B6D0-B249832556C5.webp

Ben çok farklı bir şey daha ortaya atayım. Bu anlaşma içerisinde kılıfına uydurulmuş tatil de var mı acaba ? Sonuçta adam süper kupa maçına gitti oynayacaktı da, dönünce yüzündeki mevzu çıktı. Aga Icardi Gs ye gelmiş geçmiş en büyük 3 5 futbolcudan biri ama bunları da konusmazsak Galatasaray ımızın hakkına girmiş oluruz. Ben yanilayim herkes doğru çıksın ama kilim bu işlerden herkesin haberi olsun.
vallahi kusura bakma da yerdeyken alanen yüzüme tekme, kafama yumruk ve her ikili mücadelede sert yiyeceğim. Kulüp çıkıp halkımı bile arayamayacak. Ben olsam corona, influenza bile uydururdum.
Falcao ile ilgili necati mi ne bir anı anlattı adama farketmeden ağrı kesici vurmuşlar uyuşturmuşlar bölgeyi adam hala burada ağrı var diyormuş. İstanbulda kalıp bir italya tatili de yapardı bu herif her türlü.
Beşiktaş maçında belki de kariyeri bitebilirdi. Tatil yapmak istese beşiktaş maçından sonra o ayağın sarılı halde olduğu videoyu atar 1 ay tatilini de yapardı bir allahın kulu da laf edemezdi.
Ha sözleşmesinde 3 gün 5 gün ara tatil elbet vardır bunun sözleşmesini almıştır ancak ben bu turne olayından dolayı bir miktar doktor tavsiyesi vs çıkar mı düşüncesini almadım değil.
Belki wanda hastalığıyla ilgili ciddi bir tedavi süreci başlayacak bilmediğmiz konularda yorum yapıyoruz. Bunları hep zaman gösterecek. Bazı şeyler gizli kalmalı. Biz olaylara hep kendi kültürel yapımızla yaklaşıyorız. Hayatı prof yaşayanlar var sonuçta.
Birde şu var tüm komplolarımız doğru olsun sırf sözleşmeden dolayı gidip tatil yaptı diyelim ne diyebilirsin ki herif +10 milyonu alır her türlü kendisine esnek sunulan hayatı da yaşardı. Allahın kestanesi taliscaya saray ve son model otomobil hediye edilen yerden bahsediyoruz.

Bildiğimiz konuya gelirsek kulübün 20 günlük bir açıklama yapmış olması var. O tarihte gelmez bir şey olur sakatım ah uf der tartışalım. Ancak biliyoruz ki bildiğimiz icardi yarın gelecekse hafta sonu maçta da oynar.

Sorunu bence yanlış yerde arıyoruz sorun planlama.
Ne olursa olsun şu dönem bir afrika kupasının olduğu aşikardı, zaha hocasına atar gider yapmasa şu an yedek fw ile birlikte ofansif gücümüzün %50sinin turnuvaya gittiği döneme girecektik. Gerçi biri kaldı yokları oynuyor yine ofansif gücün %90ı yok artık.
şu dönem icardi sakatlanabilirdi ki sakatlandı da, yok sakatlanmadı diye kendimizr bir yol arıyoruz da hadi yelim daha kötü sakatlık yaşadı. Dönüp dolaşıp aynı yere gelmiş oluyoruz.
2 sene üst üste afrika kupası olan yerde ofansif gücümüzden 3 oyuncunun gittiği turnuva varken afrika bağlantılı max 1 oyuncu sahibi olmalıydık

Sakatlanmaya müsait 1 oyuncu Yabancı Kural'ının kalktığı 1 ortamda bonservis verilmesine karşıyım.Satın alma opsiyonlu 1 şekilde kiralanmalı.Bu Beşiktaş takımında oynarken çok rahat kendini yere atıp faulü alıyodu bizde alamaz böyle faulleri bence.Ben dediğim gibi kiralanması taraftarıyım.Sol beki bu sene Rıdvan-Barış-Kazımcan şeklinde idare ederiz.Bana kalsa Kazımcan'a sol bekte şans vermeliyiz hata yapsa da böyle böyle gelişecek.Geçen sene üst üstte maç oynayarak tempo kazandı ve 1 şekilde maç ritmini buldu.Batış'ı bence hücumda kullanmak daha iyi olur rakipler için daha tehlikeli oluyo böylelikle..

Hemfikiriz yine Muradimmmmmmmm

Rafa Silva duyumu ciksa da keyiflensek yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt