- 6 Eylül 2014
- 93.167
- 64.117
- 4.488
Evet şu halleriyle öyle ama yeterli değil. Kötüye emsal olmazKerem'in her topu uzaya vuran hali > Tete+Zaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet şu halleriyle öyle ama yeterli değil. Kötüye emsal olmazKerem'in her topu uzaya vuran hali > Tete+Zaha
0 parayla 10 transfer yapan erden sıcak 20m ile neler neler yaparÜstad Nelsson giderse bombalar patlamaya başlar. Doğru mudur?
Seni etiketlediğim mesaja niye bakmıyorsun ihtiyar???Trabzon maçında puan kaybedersek başka yerde patlar o bombalar
Futboldan anladığım bir gerçek.Seni etiketlediğim mesaja niye bakmıyorsun ihtiyar???
Yine heyecanlandım0 parayla 10 transfer yapan erden sıcak 20m ile neler neler yapar
Alacaz adamlar belliydi yaw
8: Dominguez
10: Copmanski / Kamada
Devre arası bomba falan olmaz, transfer olur da Nelsson genelde takımların yedek listesinde. Satabileceğimizi sanmamÜstad Nelsson giderse bombalar patlamaya başlar. Doğru mudur?
Çat pat olur muDevre arası bomba falan olmaz, transfer olur da Nelsson genelde takımların yedek listesinde. Satabileceğimizi sanmam
Eğer hoca 10 no oynatmaya devam edecekse ve ciddi bir teklif var, kendisi de gitmek istiyorsa yolunun açılmasından yanayım...keremin eksikleri var ama taraftar suçlu gibi davranıyor
adamın tek suçu da 7 milyon euro almaması ve takımın son 2-3 senedir taşımas
OlurÇat pat olur mu
NapiyonBundan 3-4 sene önce trollediğim 1 olay geldi reisBelhanda'yı o zaman nİce kulübü istiyo şeklinde haberleri vardı ben de Nice'in Twitter sayfasında ki daha önceden atmış oldukları Belhanda'ya Hoşgeldin tweetini bulup atmıştım trollü geç anlayanların hepsi raporlamıştı Transfer Konusu'ndan atılmıştım ben reis yav
![]()
İyi reis seni sormalı..Napiyon
forum uyuyor ne yapalım broBundan 3-4 sene önce trollediğim 1 olay geldi reisBelhanda'yı o zaman nİce kulübü istiyo şeklinde haberleri vardı ben de Nice'in Twitter sayfasında ki daha önceden atmış oldukları Belhanda'ya Hoşgeldin tweetini bulup atmıştım trollü geç anlayanların hepsi raporlamıştı Transfer Konusu'ndan atılmıştım ben reis yav
![]()
Makarna mı stok yaptın motz sürekli makarna yiyorsunmakarna
Transferler olmayınca iyi olamıyorum. Nefesim daralıyor.İyi reis seni sormalı..