Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0 parayla 10 transfer yapan erden sıcak 20m ile neler neler yapar
Yine heyecanlandım

1705435130068.gif

keremin eksikleri var ama taraftar suçlu gibi davranıyor

adamın tek suçu da 7 milyon euro almaması ve takımın son 2-3 senedir taşımas
Eğer hoca 10 no oynatmaya devam edecekse ve ciddi bir teklif var, kendisi de gitmek istiyorsa yolunun açılmasından yanayım...

Kerem' i 10 oynatırım diye Zaha' yı transfer etme planlamasını hiç kimse bana mazur gösteremez...Kanat oyuncularımıza kanat-forvet rolü verilerek biraz özgür bırakılsalar, bunun en fazla yarayacağı adam, kesinlikle eminim ki Kerem olacaktır...

Bundan 3-4 sene önce trollediğim 1 olay geldi reis :D Belhanda'yı o zaman Nice kulübü istiyo şeklinde haberleri vardı ben de Nice'in Twitter sayfasında ki daha önceden atmış oldukları Belhanda'ya Hoşgeldin tweetini bulup atmıştım trollü geç anlayanların hepsi raporlamıştı Transfer Konusu'ndan atılmıştım ben reis yav :D

Bundan 3-4 sene önce trollediğim 1 olay geldi reis :D Belhanda'yı o zaman nİce kulübü istiyo şeklinde haberleri vardı ben de Nice'in Twitter sayfasında ki daha önceden atmış oldukları Belhanda'ya Hoşgeldin tweetini bulup atmıştım trollü geç anlayanların hepsi raporlamıştı Transfer Konusu'ndan atılmıştım ben reis yav :D
Napiyon

Bundan 3-4 sene önce trollediğim 1 olay geldi reis :D Belhanda'yı o zaman nİce kulübü istiyo şeklinde haberleri vardı ben de Nice'in Twitter sayfasında ki daha önceden atmış oldukları Belhanda'ya Hoşgeldin tweetini bulup atmıştım trollü geç anlayanların hepsi raporlamıştı Transfer Konusu'ndan atılmıştım ben reis yav :D
forum uyuyor ne yapalım bro 🤣 uyandırmak için trolledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt