Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.965
- 11.436
- 1.223
Yav abi şimdide kripto para çıkıyorValla dostum bana full ekran kartı falan çıkıyor sende bir sıkıntı olabilir![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav abi şimdide kripto para çıkıyorValla dostum bana full ekran kartı falan çıkıyor sende bir sıkıntı olabilir![]()
Google ads var. Baktığın içeriklere göre reklam veriyor. Bana da sürekli araba çıkıyor mesela.Bizim forumda neden erotik ablaların reklamı çıkıyor devamlı![]()
Ahmedim bugün hislerin çok kuvvetli sayısal loto oynucam da bana rakamları söyleyebilir misinSanki bu gün transfer açıklanacak gibi hissediyorum aşırı sessiz![]()
Aşağıdaki arkadaşla ilgileniyormuşuz. Scout ekibi önermiş.
Bartlomiej Wdowik
Polonya
Sol Bek
23 yaş
3 milyon Euro
22 maç 9 gol, 3 asist
Duran top ustası sol bek imiş. Frikiklerde usta imiş vs. Ahanda videosu:
Bartlomiej Wdowik
Polonya
Sol Bek
23 yaş
3 milyon Euro
22 maç 9 gol, 3 asist
Bartlomiej Wdowik
Polonya
Sol Bek
23 yaş
3 milyon Euro
22 maç 9 gol, 3 asist
Icardigerçekçi olmak gerekirse son zamanlardaki bu oyun yapısı ile şampiyonluk yolunda kırılmamız an meselesi, rakip yaptığı transferler ve medya ile birlikte psikolojik üstünlüğü ele almış durumda. gergin olan taraf şimdi biziz, okan buruk'tan yönetime kadar garip bir sindirilmişlik hakim. karşı rakip gibi kötü olduğumuz dönemlerde iyiyiz veya problem yokmuş gibi davranmayı doğru bulmuyorum, bu Galatasaray'ın temel yapısına aykırı. kötüyüz, icardi ve bir iki transfer gelmezse şampiyon olamayacağız, bu bariz ortada.
Transfer başarısı budur işte. O adamlar nasıl ikna ediyorsa biz de edebilirdik Orban'ı, müthis transfer.
Patlarız abi ordaAhmedim bugün hislerin çok kuvvetli sayısal loto oynucam da bana rakamları söyleyebilir misin![]()
Baba Lyon Yönetim anlık:Bu sezon iyi değildi sanki. Hatta ligde yedeğe düşmüştü sanırım.
Mercedes in sahibi şu şekil poz vermemiştir hayatında
Loto'da her zaman tüpçü kazanır.Ahmedim bugün hislerin çok kuvvetli sayısal loto oynucam da bana rakamları söyleyebilir misin![]()
Baba biz gaz kaçağına da fitizLoto'da her zaman tüpçü kazanır.
Lyon küme düşme potasında sezon başı satın alan adam o dönem bir anlaşmazlıktan çok fazla para ile oyuncu alamamıştı şimdi paraları saçıyor gibi Gent'ten yani Orban'nın takımından kanat Malick Fofana'ya da 17 milyon vermişler mesela. İsmail Yüksek'e de 8+ bonus vermişler. Pek transferden de anlamıyorlar gibi küme düşme ihtimalleri olabilir ciddi anlamda bu transferler katkı vermezse.Baba Lyon Yönetim anlık:
Bokoto yemisişko, niyeko puan alamıyorko, puanko alamıyorko faka basmasa
Bizden de Tete ve Zaha paketi yapsak kesin düşerler benceLyon küme düşme potasında sezon başı satın alan adam o dönem bir anlaşmazlıktan çok fazla para ile oyuncu alamamıştı şimdi paraları saçıyor gibi Gent'ten yani Orban'nın takımından kanat Malick Fofana'ya da 17 milyon vermişler mesela. İsmail Yüksek'e de 8+ bonus vermişler. Pek transferden de anlamıyorlar gibi küme düşme ihtimalleri olabilir ciddi anlamda bu transferler katkı vermezse.
Brave kullan, tümüyle kurtul.Yav abi şimdide kripto para çıkıyor![]()