Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.022
- 7.484
- 1.873
açık açık o tarafı desteklediğini de söylese yanlış derdim
herkesi kendiniz gibi biatçı sanmayınız
hiç oy kullanmadım. biatci değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açık açık o tarafı desteklediğini de söylese yanlış derdim
herkesi kendiniz gibi biatçı sanmayınız
İçinden gelsin veya gelmesin. Mikrofona konuşmayacaksın. Kupa finalini ülkenin kurucu değerine duyulan hassasiyet ile iptal ettirip, onun en büyük düşmanı adamlara destekmiş gibi mikrofonlara açıklama yapmak riyakarlıktır. Git birebir toplantıda istediğini söyle. Mikrofon gelince de başarılar dile geç.çokta içten gelerek söylediğine inanmıyorum. Bugün ki hükümeti karşısına almamak için söylenmiş bir şey.
içtende söylese kendi fikri.
İçinden gelsin veya gelmesin. Mikrofona konuşmayacaksın. Kupa finalini ülkenin kurucu değerine duyulan hassasiyet ile iptal ettirip, onun en büyük düşmanı adamlara destekmiş gibi mikrofonlara açıklama yapmak riyakarlıktır. Git birebir toplantıda istediğini söyle. Mikrofon gelince de başarılar dile geç.
Rekabetçi ve şampiyonluk yarışında olan bir takıma gitmek istediğini bayadır bildiriyordu.Ts muhabiri Bakasetas'ın Panathinakos'tan alacağı ücret Ts'nin teklif ettiği ücretten fazla değil oyuncu Trabzon'da memnun değilmiş diye söyledi..
Aslında Ts'nin kadroya 2-3 hamle yapılsa iyi kadroları var.Diğer sezon Abdullah Avcıyla yine yarışta olurlar..Rekabetçi ve şampiyonluk yarışında olan bir takıma gitmek istediğini bayadır bildiriyordu.
Seneye Onuachu yok, Pepe yok, Visca 1 yaş daha alıyor, Trezeguet durumu belli değil geriye bir tek elde Mendy kalıyor.Aslında Ts'nin kadroya 2-3 hamle yapılsa iyi kadroları var.Diğer sezon Abdullah Avcıyla yine yarışta olurlar..
Dursun Özbek'in siyasi görüşü olabilir , başkanlığı bıraktiktan sonra istediği mikrofona konuşabilir , sandıkta oyunu atabilir ama Galatasaray başkanının siyasi görüşü olamaz , başkanlık sifatiyla ağırladığı makamda ne hükümete ne muhalefete destek verici konuşamaz.muhalefet etse sizin için müthiş başkan olacaktı. Ama herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Onun görüşü de o .
Trezeguet-Bakasetas-Uğurcan-Denswil-Orsic gibi önemli oyuncuları var.Abdulkadir-Eren-Berat'ta rotasyonda kullanılırlar ki Abdulkadir'i de göndermek istiyolarmış.Bence Başakehir'e gidecek Abdullah Avcı Deniz Türüç tarzı oyuncuları sever takasla biraz bonservisle bu 2 kulüp anlaşabilir bence..Seneye Onuachu yok, Pepe yok, Visca 1 yaş daha alıyor, Trezeguet durumu belli değil geriye bir tek elde Mendy kalıyor.
Bakasetas gidiyor. Bu dönem gitmese bile sene sonu sözleşmesi bitiyor.Trezeguet-Bakasetas-Uğurcan-Denswil-Orsic gibi önemli oyuncuları var.Abdulkadir-Eren-Berat'ta rotasyonda kullanılırlar ki Abdulkadir'i de göndermek istiyolarmış.Bence Başakehir'e gidecek Abdullah Avcı Deniz Türüç tarzı oyuncuları sever takasla biraz bonservisle bu 2 kulüp anlaşabilir bence..
Seneye şampiyonluk yarışında olacaklarına dair ikna etselerdi belki kalırdı reis..Bakasetas gidiyor. Bu dönem gitmese bile sene sonu sözleşmesi bitiyor.
Abdülkadir'i kulüp değil direk kendi ayrılmak istiyor kayserispor maçında ıslıklandıktan sonra sürekli hocaya gidip ben sakatım bu maç yokum diyormuş ayrılana kadar böyle devam edecek.Trezeguet-Bakasetas-Uğurcan-Denswil-Orsic gibi önemli oyuncuları var.Abdulkadir-Eren-Berat'ta rotasyonda kullanılırlar ki Abdulkadir'i de göndermek istiyolarmış.Bence Başakehir'e gidecek Abdullah Avcı Deniz Türüç tarzı oyuncuları sever takasla biraz bonservisle bu 2 kulüp anlaşabilir bence..
Menajer üflemesi haberler olabilir Ocak ayında ihtiyacımız olan mevkilere bile oyuncu alacak paramız yok en gereksiz mevki olan kaleciyi niye alalım anlamadım.tutto mercato ve mediaset sport da girmis bu haberi 20 dakika once