Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.468
- 65.671
- 3.963
Tanzanya ve Zambiya'nın ayaklarına kuvvet vurduklarınız gol olsun aslanlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yapıyor bunlar medyatik açıklamalar renktaş he tabi çokta dillendirmemesi lazımbu adamı gs başkanı olarak görmekten utanıyorum
Vayy avatar Kardeniz ha. Bununla ayni adada olmak vardı.Gs yönetimlerini hala tanımadınızmı
Tsye takılırız lig biter öyle transfer yaparız
Ts maç sonunu bekleyin
30 m euro nakit versinler paraları yoksa Leao'yu versinler her transfer dönemi Jovic'i illa bizim kulübe yazacaklar 1.5 senedir düzenli olarak yazılıyor.
Kardenizle aynı adada olup ümraniyespora elenmek miVayy avatar Kardeniz ha. Bununla ayni adada olmak vardı.
Biraz abartı olabilir kanatsız kalmasınlar Abdülkerim + Zaha olarak güncelleyelim.Biraz abartılı değil mi
dillendirilmemesi lazım ne yaw adam kameralar önünde akpnin ibb adayına yanlamışİyi yapıyor bunlar medyatik açıklamalar renktaş he tabi çokta dillendirmemesi lazım
Baran Aksaka GençlerbirliğindeSon durum ne, güvenilir kaynakdan duyum var mi
Stoper değil ki kaleci bir de yalan haber muhtemelen sezon başından bize yazıyorlar bunu bize.Aferin size. 2 tane de stoper alın transferi kapatalım. Çünkü bu takım çok rahat gol atıyor ama gol yeme problemi var değil mi.
Açıklamalarında yanlış oran yer " İstanbul için bir şanstır" kısmı. İşin komik tarafı da bu adam aynı zamanda Şehircilik ve Çevre bakanı değil mi? Burası da komik yani.dillendirilmemesi lazım ne yaw adam kameralar önünde akpnin ibb adayına yanlamış
heralde dillendirilir
Valla neresinden bakarsan bak yanlış hareket hak veriyorum abi hafta sonu anlımızın akıyla yendiğimiz maçta bile boş konuşurlar bakmazlar Ali koç kol kola geziyor o konuda hak veriyorum dediğin doğrudillendirilmemesi lazım ne yaw adam kameralar önünde akpnin ibb adayına yanlamış
heralde dillendirilir
tamam işte o kısım rezalet tamamını dinlemedim zaten o dediğine kızıyorum.Açıklamalarında yanlış oran yer " İstanbul için bir şanstır" kısmı. İşin komik tarafı da bu adam aynı zamanda Şehircilik ve Çevre bakanı değil mi? Burası da komik yani.
Yarınki maçta oynaması mümkün dahi değil açıkçası trabzon maçında da yedekten hamle oyuncusu olarak gelir 1 aydır antrenman yapmıyor.İcardi iyileştiyse eğer yarınki maçta bi yarım saat oynatalım Trabzon maçı öncesi süre alsın adam
Yarınki maçta oynaması mümkün dahi değil açıkçası trabzon maçında da yedekten hamle oyuncusu olarak gelir 1 aydır antrenman yapmıyor.