Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yaşta bir İngiliz kariyerini Süper Lig seviyesinde sürdürmek istemez.

Peki performansları yeterli mi sence?

Nonda "33" yaşındaydı futbolu bıraktığında. Luyindama "28".
Hakemlerden dolayi futbolculara yuklenmek istemiyordum ama madem sordun, %50 yeterli ama yok eger %100 ile adam gecmesini istiyorsan hayir yetersiz. Ozellikle ilk yarida adam eksiltmede cok cok kotuydu ama 2. yarida burada yazilanlar kadar kotu degildi ki sanirsam 2. golu ona yapilan faul ile aldik.
Press konusunda kotu olsa da kademe yapmasi cok cok iyi. Yani bazen rakibin açısını gercekten cok iyi kapatiyor.
Fizik gucu bence cok yetersiz ve defalarca yazmistim, bu adam Carsamba - Pazar oynayamiyor simdi de Ts macinda yedek diyorlar bence yanlis karar. Haftada 1 mac yaptiginda daha iyi oynuyor.
Ayrica yine defalarca yazdigim gibi asil sorunumuz Kerem'in inanilmaz goller kacirmasi, Tete'nin neredeyse 0 - 0 katkisi + extradan Icardi'nin sakatlikligi ( saglam olsaydi fener ve Hatay maclarini cok rahat kazanirdik)
Forumdaki cogu kisi Zaha gelince Kerem'in soldaki etkinligini ariyoruz diyorlar ama yine cogu kisinin cogunlugu Kerem'in gol kacirmasina sinirleniyorlar. Adam zaten 10 numara oynarken solda oynadiginin daha fazlasi pozisyonuna girdi hatta Manu macinda attigi gollerde solda mi oynuyordu? Zaten solda oynarken de neredeyse her yerde takiliyordu. Hadi Kerem neyse peki Tete 0 - 0 yerine 3 - 4 gibi rakamlar yapsa bugun Zaha konusulur muydu?
Gelelim asil sevmedigim konuya. Icerideki maclarda kimin önü boşsa " vur vur" diye bagiriyorlar simdi de Zaha ve Tete topu aldiginda illaki herkesi ama herkesi calimlasin sevdasi cikti ve emin ol ikisi de olumsuz etkileniyor sonra da forumlarda, Twitterda, instada paso küfürler.
Not : Maci babamla izledim ve 100 küfür ettiyse 50'si Zaha'ya 50'si hakeme. Zaha konusundaki fikrimi zor koşullar altinda belirttim 😊
Duzeltme : Gelecegi gorsem bu sartlarda alinmasini asla istemezdim

Alışamadı bu adam ya buraya adaptasyon süreci sabredilirse değişir işler Sneijder de şnterden geldiğinde iyi hatırlıyorum bi 4/5 ay tam iyi oynamadı Ordu maçıydı sanırım hatta şansız şekilde geri düşmüştük seken topta sol köşeden plaseyi koymuştu çatala falsolu ondan sonra uçuşa geçmişti adam Buda aynısı olucak

Keske oyle olsa durum, bence buyuk takima uygun bir oyun karakteristigi yok.

Butun toplar bana atilsin topu ayagima alayim, deneyeyeyim de deneyeyim modunda Zaha.

Hem bizim lig daha sert, hem de tum oyun planimizi Zaha uzerine kuracak bir takim degiliz.

Umarim Araplara satariz iyi bi paraya.

Depay'ın kolpada olsa transfer haberleri için foruma giriş yapıyorum

GD_nHgjW8AEWeft

Kaynaksız haber paylaşımı yalan anonim Twitter hesapları ne zaman yasaklanacak?

Önümüzde ki 3-4 hafta

-----------------------Muslera-----------------------------

--Boey-----Nelsson---------Bardakçı-----------Kaan-----

-------------Torreira---------Berkan------------------------

--Barış----------------Mertens------------------Kerem-----

-------------------------İcardi--------------------------------

11'i ile çıkarız sakatlık olmazsa. Sanchez bir tek 11'e dönebilir bu kadroda.

2li orta sahada berkan sadece son 15 dk görev alabilir.

Kaan'ın hatta Sonradan stopere evrilen Sanchezin bile torreiranın yanında oynamasını anlarım fakat kısıtlı yeteneğiyle berkanın 11 başlaması

Berkan sadece 3lü oynadığımız zamanlar temposuyla hücum hattını rahatlatmak için kullanılabili

Angelinho'nun 3 lü defansın sol açığı olarak mükemmele yakın performans gösterdiğini ama 4 lü defansın sol beki olarak rezil bir oyuncu olduğunu bilmemek ne demektir ya

Sen ben bilmeyiz eyvallah da Okan Buruk var scoutlar var arkadaş

Angelinho geldiğinde yer yerinden oynadı asist kralı olacak, İcardi sadece kafayla 10-15 atar falan. Nooldu abi bunlara

Rıdvan Yılmaz'ın da örnek aldığı sol bek Angelinho'ydu. Onu da tekrar bi düşünsek mi acaba

bizim yönetim nekadar önemsiyor emin olamıyorum ama bu sene şampiyon olursak hem yalı bebesi gidecek hemde yeni gelecek yönetime devasa bir maliyet ve yaşlı bir kadro bırakacak
Benim en cok merak ettigim ve hazmedemedigim nokta bu zaten. Bu sene sampiyon olmamiz 5 seneye bedel. Adam tonla para dokmesine ragmen, devre arasi bile daha ilk gunden transferleri bitirmesine Caglara falan bile gitmesine ragmen sampiyon olamamis olacak. Bunun acisi ve sancisi 5 yil surer ama bizimkiler resmen bosvermis halde takiliyor. Maclara santraforda Halil ile basliyoruz hala bitik adamlardan medet umuyoruz

Herkes sözleşmeli oyuncusunu fesh ederken biz kiralıkları bile gönderemiyoruz. Nasıl olacak bu transfer işi ben anlamadım. Rakip zaten eksiksiz olan kadrosuna takviye yapıyor işe yaramazları gönderiyor biz ne bekliyoruz acaba.

Fesih:

Ndombele
Angelino

Oliviera durumu ne futbol hayatımı bitti dönecek mi? Duruma göre dondur yada fesih.

Ziyech kupadaki duruma göre talibi var ise göndermek lazım. Kendiside ayrılmak istiyor gibi.

Tete arabistan yada avrupa talibi var ise cüzi bir bonservisle göndermek lazım. Maaşı çok yüksek tutmayacağı belli oldu.

Zaha yine tete gibi talibi var ise hemen göndermek lazım.

Nelsson hiç mi isteyeni yok yedek bekleyeceğine gitmesi ve para gelmesi en iyisi bizim için

Boey çok iyi bir bonservis getirebilirse gidebilir. Kaan yerine idare eder.

Bir çok konu var çözülmeyi bekleyen ama hiç hareket yok. 2 puan gerideyiz ts maçı kapıda ne düşünüyor yönetim çözemedim?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt