Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.006
- 7.474
- 1.873
1 maçtı bitti gitti
O zaman Trabzon'a saplayacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maçtı bitti gitti
Hakemlerden dolayi futbolculara yuklenmek istemiyordum ama madem sordun, %50 yeterli ama yok eger %100 ile adam gecmesini istiyorsan hayir yetersiz. Ozellikle ilk yarida adam eksiltmede cok cok kotuydu ama 2. yarida burada yazilanlar kadar kotu degildi ki sanirsam 2. golu ona yapilan faul ile aldik.Peki performansları yeterli mi sence?
Nonda "33" yaşındaydı futbolu bıraktığında. Luyindama "28".
Alışamadı bu adam ya buraya adaptasyon süreci sabredilirse değişir işler Sneijder de şnterden geldiğinde iyi hatırlıyorum bi 4/5 ay tam iyi oynamadı Ordu maçıydı sanırım hatta şansız şekilde geri düşmüştük seken topta sol köşeden plaseyi koymuştu çatala falsolu ondan sonra uçuşa geçmişti adam Buda aynısı olucak
Gördüğüm kadarıyla uzamış baya bi son maçtaHer hafta düzenli olarak kırptırıyor
Salah getir götürünü yaparr
Kaynaksız haber paylaşımı yalan anonim Twitter hesapları ne zaman yasaklanacak?
Önümüzde ki 3-4 hafta
-----------------------Muslera-----------------------------
--Boey-----Nelsson---------Bardakçı-----------Kaan-----
-------------Torreira---------Berkan------------------------
--Barış----------------Mertens------------------Kerem-----
-------------------------İcardi--------------------------------
11'i ile çıkarız sakatlık olmazsa. Sanchez bir tek 11'e dönebilir bu kadroda.
Yönetim yanılamaz miherkes bir ego savaşına girmiş. zahayı istedik evet, ama beklediğimiz performansı veremedi. ne yani istedik diye yanılamaz mıyız anlamıyorum insanları![]()
Benim en cok merak ettigim ve hazmedemedigim nokta bu zaten. Bu sene sampiyon olmamiz 5 seneye bedel. Adam tonla para dokmesine ragmen, devre arasi bile daha ilk gunden transferleri bitirmesine Caglara falan bile gitmesine ragmen sampiyon olamamis olacak. Bunun acisi ve sancisi 5 yil surer ama bizimkiler resmen bosvermis halde takiliyor. Maclara santraforda Halil ile basliyoruz hala bitik adamlardan medet umuyoruzbizim yönetim nekadar önemsiyor emin olamıyorum ama bu sene şampiyon olursak hem yalı bebesi gidecek hemde yeni gelecek yönetime devasa bir maliyet ve yaşlı bir kadro bırakacak