Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.283
- 3.703
- 753
VAR hakemleri titremeye başlamıştır.
Verilen karar anons edilecek diye yorumladım. Var konuşmaları ya da var kayıtları değil yani bence..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasalic
Kamada
Ikiside gelmeyecek
Toreyra için biz ilk tercih miydik senceErden Timur bi açıklamasında, oyuncu analizi muhabbeti falan geçerken, oyuncunun bizi istemesi çok önemli demişti, bizi ikinci üçüncü opsiyon olarak görüyorsa almayız, eğer bu japona biz yazın teklif yaptıysak sittin sene almayız, çünkü yazın haftalarca boşta beklemişti
Muhtemelen, zaten gözden düşmüştü, tıpkı İcardi gibi tatilini tamamlayıp gelmiştiToreyra için biz ilk tercih miydik sence
Adam haftalarca fio beklediMuhtemelen, zaten gözden düşmüştü, tıpkı İcardi gibi tatilini tamamlayıp gelmişti
Hayır kanks..@Murat Durmaz Puertas ı biliin mi
Çünkü onu sorana kadar sorulması gereken 50 tane soru var. Mesela bizde niye as sol bek yok, as 8 numara yok, as 10 numara yokBu arada kimse sormuyor bizde neden yedek sağ bek yok?
Ben daha çok İcardi gibi tatil için beklediğini düşünüyorum reisAdam haftalarca fio bekledi
Fio bi sürü uğraştı başka talipleri de vardıBen daha çok İcardi gibi tatil için beklediğini düşünüyorum reis
Peki! Kamada GS'deFio bi sürü uğraştı başka talipleri de vardı