- 17 Ağustos 2009
- 41.784
- 30.182
- 3.448
Kamada iyi futbolcu ama buraya uyum sağlayacağını pek sanmıyorum. Genelde kapalı defanslara karşı oynayan takımlarda iş yapmış oyuncuları kovalamak daha garanti. Umarım buna dikkat etmişlerdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spertsyan ya da şu Yunan Arda Güler olabilir.Pasalic, Kamada veya henüz çıkmamış bir isim.
Yönetimin iyi bir 10 numara almak için çalıştığı belli.
Günü kurtarmak için Bakasetas transferi yapmadılar, muhtemelen gelecek senelerdeki kademeli düşecek yabancı kuralını da düşünerek daha iyi bir oyuncu almayı planlıyorlar.
yunan arda güler mi?Spertsyan ya da şu Yunan Arda Güler olabilir.
Giannis Kontanteliasyunan arda güler mi?
Kamada iyi futbolcu ama buraya uyum sağlayacağını pek sanmıyorum. Genelde kapalı defanslara karşı oynayan takımlarda iş yapmış oyuncuları kovalamak daha garanti. Umarım buna dikkat etmişlerdir.
Bir "halt" listesi alalım senden.Kamadadan bi halt olmaz
Sebepleriyle yazarsak daha bilgilendirici olabilir rtshKamada istemiyorum kesinlikle
hangi topçu obu arkadaş niye somurtkan şirin gibi herkese salvo yapmakta
Başkan sabredin / sabırlı olun / bekleyin / çalışma üzerindeyiz.Transferlerimiz olacak dedi.İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başladı ve 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
Bir haftasi bos gecti. 3 hafta.
Emrahımm her gün aynı mesajı atıyorsun, illaki tutacak devamkeFırtına öncesi sessizlik
Fırtına öncesi sessizlik