Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.594
- 11.067
- 1.838
kim? ahmet kolap mı?Onyedika bitmek üzereymiş güya yasaklı kaynak değil ama ciddiye alınmaması gereken bir kaynak demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim? ahmet kolap mı?Onyedika bitmek üzereymiş güya yasaklı kaynak değil ama ciddiye alınmaması gereken bir kaynak demiş.
Katılıyorum; o fiyatları eden adamları tutma lüksümüz, kulüp ve ülke olarak yok. Yerlerine muhteşem 'yıldız' lar değil de takımın ihtiyacı olan adamlar da alınırsa kim tutar?..Geleceklerden çok satışları merak ediyorum. Boey satılacak mı yoksa sözleşme uzatmayı başarabilecek miyiz? Yine Nelsson'un durumu ne olacak? Bunları merak ediyorum. Toplam 40-50 milyona satabilsek keşke.
cok hayal kurma derim,satış yapabilecek iyi bir yönetici veya fener gibi menajerlere para yedirmedigimiz sürece biz ucl de yarı final bile yapsak oyuncu satamayız kiralık miralık giren bize girer yaniGeleceklerden çok satışları merak ediyorum. Boey satılacak mı yoksa sözleşme uzatmayı başarabilecek miyiz? Yine Nelsson'un durumu ne olacak? Bunları merak ediyorum. Toplam 40-50 milyona satabilsek keşke.
torreiraya 6 milyon teklif eden lazio gözüyle bakıyolardır bize muht.brugge onyedikayı 9.5 milyona almış
bize kaça bırakacak
9.499brugge onyedikayı 9.5 milyona almış
bize kaça bırakacak
torreiraya 6 milyon teklif eden lazio gözüyle bakıyolardır bize muht.
Kazımcan birazcık ümit verebilmiş olsa bu dediğin mantıklı olurdu ama maalesef veremedi; kiralık gidecek diye haber vardı bugün, isabet olur...Onyedika için istenilebilecek bonservis miktarına çıkabileceğimizi sanmıyorum. Yani limitimizin ne kadar olacağını bilmiyorum ama pek yüksek bonservis ödeyemeyiz bence. O yüzden ben isim olarak beklentiyi yüksek tutmuyorum, sadece sisteme uygun görece bizi idare edebilecek isimlere gideceğizdir, zamanında yaptığımız gibi 1 milyon yahut o civarda bir bonservis ile Sacha bize katılmıştı, benzer bir deneme yani demek istediğim.
Yaşı kaç, 22 diyor da 28-29 var mı ?Onyedikayı sadece bjk maçında izledim ama tam okan hocanın aradığı 6 numara izlenimi verdi. Uzun boylu ayağı temiz
Nijeryalı olduğu için herşey mümkün, fizik 22 yaşında topçu fiziği değil yalnız. Tahminim en az 25 vardırYaşı kaç, 22 diyor da 28-29 var mı ?
Luyindama gibi alırsak elimizde patlama ihtimali var yani.Nijeryalı olduğu için herşey mümkün, fizik 22 yaşında topçu fiziği değil yalnız. Tahminim en az 25 vardır
Luyindama geldiğinde kimlikte 25-26 falan mıydı. Bu en azından kimlikte 3 yaş daha genç ama alamayız zaten 9.5 milyona almışlar, iyi topçu daLuyindama gibi alırsak elimizde patlama ihtimali var yani.
24-25di, 94 lü kimlikte 2019 ocakta aldık.Luyindama geldiğinde kimlikte 25-26 falan mıydı. Bu en azından kimlikte 3 yaş daha genç ama alamayız zaten 9.5 milyona almışlar, iyi topçu da
Kritik noktalardan birisi...Şahsen Torreira' nın direkt 6 oynamasından yana değilim. Hem 1.90 lık adamlarla hava toplarına çıkması filan gerekiyor ve haddinden fazla eziliyor doğal olarak; hem de gözden kaçıyor ama önde oynadığı zaman takımın pas akışkanlığına çok ciddi katkı sağlıyor; daha topu alırken atacağı pasa göre pozisyon alması, topun hızını, açısını ayarlaması filan müthiş. Biraz garantici davranması eleştiriliyor, iyi ki de öyle yapıyor; ön taraftaki adamlar bu kadar top kaybı yaparken o da imkansızları denese eline sağlık. Onlar topu tutup ekstra birkaç pas yapabilse, driplingle kaleye girme fırsatını bile kovalar bu adam...bu arada acaba torreirayı tekrar 6 düşünüp ceza alanı koşusu ve gol sayısı eldekilerden biraz daha yüksek birini mi alsak
Kritik noktalardan birisi...Şahsen Torreira' nın direkt 6 oynamasından yana değilim. Hem 1.90 lık adamlarla hava toplarına çıkması filan gerekiyor ve haddinden fazla eziliyor doğal olarak; hem de gözden kaçıyor ama önde oynadığı zaman takımın pas akışkanlığına çok ciddi katkı sağlıyor; daha topu alırken atacağı pasa göre pozisyon alması, topun hızını, açısını ayarlaması filan müthiş. Biraz garantici davranması eleştiriliyor, iyi ki de öyle yapıyor; ön taraftaki adamlar bu kadar top kaybı yaparken o da imkansızları denese eline sağlık. Onlar topu tutup ekstra birkaç pas yapabilse, driplingle kaleye girme fırsatını bile kovalar bu adam...
O yüzden diyorum, sadece inceci bir 8,5 veya 10 numara umulduğu kadar verimli olamayabilir mevcut oyun düzeninde...
Üstadım zar atmış olmayacağımız bir ismi bu dönem takımımıza kazandırabileceğimizden emin değilim.Kazımcan birazcık ümit verebilmiş olsa bu dediğin mantıklı olurdu ama maalesef veremedi; kiralık gidecek diye haber vardı bugün, isabet olur...
Bu durumda scout ekibinin net bir önerisi olmadıkça 'zar atmak' doğru olmaz...