Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brezilyada lig bitti kuzeydede bitmek üzere sanırım bitti mi haberim yok oradan birini getirmemek saçmalık

torreira 8 olduğunda öndeki 4lünün çok fazla gol atması da gerekiyor
Vallahi açıkçası öndeki dörtlü böyle devam ederse, De Bruyne gelse zor...

Kanat oyuncularımıza, yapılarına daha uygun olan 4-3-3 de kanat-forvet rolüyle kısmen serbestlik tanındığı zaman skor katkılarının direkt artacağı kanaatindeyim. Çizgiyi kullanmaya, defansa yardım etmeye çalıştıkça hücum etkinlikleri de düşüyor...

2 kanat mı alacakmışız sol bek ve orta saha yerine
Gün geçtikçe sol bekte Barış ile devam kararı gelmesi ihtimali artıyor, belki sadece bir adet orta saha takviyesi ile yetinebiliriz :asd: Şaka bir yana gerçekten planlama nedir merak ediyorum, "gidecek oyuncular" söylemi olduğunu biliyoruz, kimler ile vedalaşacağız bakalım. O vakit takviyeler için daha anlaşılır olur durum.

Sol bek, orta saha ve 10 numara transferleri yapmadan bu takımın oyunu hiçbir şekilde 1 üst seviyeye çıkmaz önümüzde 2 tane seçenek var

Ya sol beki yerli yapmamız lazım ya da orta sahada Demirbay'ı oynatıp sol beki yabancı yapacağız(Bu seçenekte bile rotasyona 6.5 numara alınması şart çünkü Oliveira, Ndombele durumları belirsiz kesinlikle +1 adam lazım.)

1. seçenek 8+3
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Transfer
Torreira - Demirbay
Zaha(Tete) - Transfer - Kerem
Icardi
(+1 rotasyona orta saha)

2. seçenek 8+3
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Yerli transferi
Torreira - Transfer
Zaha(Tete) - Transfer - Kerem
Icardi

Üstadım zar atmış olmayacağımız bir ismi bu dönem takımımıza kazandırabileceğimizden emin değilim.
Umarım şans bizden yana olur ve bir fırsat yakalarız her iki mevki için, ama çok zor elbette bu. Yani mevcut ekonomik şartları da düşününce olası bir satış yakalayamaz isek ne kadar bütçe ayırabileceğimiz şüpheli, yönetim adına risk tercihi bir yandan bu transfer dönemi...
Tahmini üç, minimum iki oyuncu alınacaktır diye düşünüyorum ki bunlar keyfekeder değil elzem mevkiler için olacak. Eğer bütçenin önemli kısmı diğerleri için harcanacaksa, solbeke Kevin Rodrigues düşünülmeli dememin sebebi de budur...

Genç sağbek bulmak da kolay değil ama solbek tüm Dünyada en zor bulunan mevki olduğu için tutma ihtimali düşük gençlere bile 'olmuş' fiyatı biçiliyor çoğu zaman. Önceden bir çalışma yapıldı da sonuca ulaşırsa ne ala; yok bu saatte hala yeni ucuz genç aranıyorsa direkt kumardır...

sol bek önemli fakat bize esas ortasaha lazım torreiraya birşey olsa yanarız onun dısında ortasahamız yok.

What is the '3pm' football blackout?
The football blackout is the rule that no Premier League, Football League or FA Cup matches be broadcast on live television on Saturday between 2:45pm and 5:15pm. Games may be played on that day and on that time, but they are forbidden to be televised – with Saturday televised kick-offs mostly occurring at 12:30pm or 5:30pm.

yani bizde gösterilio maçlar da englandda değil
Dumur eden 1 bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt