Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel iddaalar doğru olma ihtimali üzerine konuşalım.

O zaman gidip Kerem'in iyi olduğu mevkiye Zaha'ya ne gerek vardı ya da Ndombele ve Ziyech gibi yüksek maliyetli isimleri neden aldık diye sormak gerekir şu 3'ünün toplam maliyeti maç başlarıyla beraber kafadan 400 m TL'yi buluyordur.

Bu saydığım 3 isme göre geçen sene aynı mevkisinde oynayan Kerem, Berkan, Yunus gibi çok daha düşük ücret almalarına rağmen en ufak olumsuzlukta direk en çok eleştirilenlerde bu isimler oluyorlardı bir kısım taraftara ne yapsalar yaranamıyorlardı 3'ü de geçen sene mevkisindeki bu seneki adamlara göre çok daha fazlasını verdiler.

Umarım artık yıldız sevdasından vazgeçilir illa olmasın demiyorum ama takımda ideal olanı 3-4 tane olur gerisini tamamlayıcı parça alırsın 11 tane adamın 7 ya da 8'ini yıldız yapmak rotasyona yıldız eklemek bir şey kazandırmıyor aksine maliyetleri 3 kat arttırıyor.
İkardi, torreira, davinson yıldız zaten... Hadi olsun olsun Bi tane daha koy hücum hattına yıldız yeter. Geri kalan bize Kaan Ayhan, Boey , kerem gibi oyuncular lazım. Şimdi Bi bakıyorsun Zaha Ziyech vs var ilerde. Herkes komutan nasıl olacak bu iş?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha Ziyech para kazandırır gider, Nelsson 15i görürse gider, ndombele ve angelino fesih,
solbek ortasaha kanat 10 numara gelir. Dybala şimdi olmasa bile sezon sonu bize gelecek bence.

erdeni başımıza florentino perez kestiniz yav düz yönetici işte okan buruğa dua edin yatın kalkın

Erden Timur'un bile haberinin olmadığı gizli transfer listesi.

Bu Gronbaek denen herifi takip eden var mi, nasil bi oyuncu aradimiz tip mi adam yiyen os degil herhalde

Bu Gronbaek denen herifi takip eden var mi, nasil bi oyuncu aradimiz tip mi adam yiyen os degil herhalde
liboşscout group olarak bende bu herif diger scoutların da takibinde bir isim 6 aydır kendisini takip ediyorum çok iyi bir potansiyel daha potansiyeline ulasmadı eksik yönleri nedeniyle ama her an patlama yapabilir patladıgında 40 milyonluk oyuncu olur :asd:

Cam kemikli renato sanchesi bize kitlicekler gibi, yok neymis menajer oyunlari bize önerilmis agir söveriz

liboşscout group olarak bende bu herif diger scoutların da takibinde bir isim 6 aydır kendisini takip ediyorum çok iyi bir potansiyel daha potansiyeline ulasmadı eksik yönleri nedeniyle ama her an patlama yapabilir patladıgında 40 milyonluk oyuncu olur :asd:
ana kucağından biliyorum ben bunu. ilk patlaması o zaman olmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt