Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtmarkt'a göre Renato Sanches sakatlıktan dolayı son 3,5 sezonda 73 maç kaçırmış. Yani sezonda ortalama 21 maç yapıyor. Bu sezon başında yapılan hatalardan sonra hala gidip Renato Sanches alırlarsa yönetim istifasını versin direkt olarak. Değil Erden Timur, babam da olsa tanımam.

Bende çok seviyordum en son izlediğim doktor dizisi The Good doctor olmuştu onu da çok begendim
Onu 1-2 sezon izledim ama sevemedim ya. Çocuk çok zorladı beni, izlerken kendim çocuğa laf anlatmaya çalışıyormuş gibi hissettim.

Ben zaten başroldeki herkesin kalıptan çıkma gibi melek/şeytan olduğu dizileri izleyemiyorum. Çok laylaylom işler bayıyor beni. New Amsterdam'ı da sevemedim o yüzden.

Gronbaek o kadar iyi mi ki PD 10 m yazmışlar? 2. sırada 7 m ile santrfor geliyor o takımda. Yazın da ciddi ilgi var gibiydi. İzlediğim bir maçından hareketli ve akıllı bir oyuncu diye kalmış aklımda...

Yorumlara bakiyomda olmusuz bitmisiz gibi hava var burda ligde Averajla lideriz.En buyul rakibimizle disarda oynadik ve yenilmedik.Sampiyonlugu belirleyecek mac bizim sahamizda olacak.Avrupadada uefada devam ediyoruz.Bi Sol bek ve ortasaha alirsak kaymak olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt