Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
çok çorba etmişlerdi yardıkçılar ile ama muazzam diziydi.Yok ağlamadım da kötü bitti üzüldüm. Yazık ettiler diziye biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok çorba etmişlerdi yardıkçılar ile ama muazzam diziydi.Yok ağlamadım da kötü bitti üzüldüm. Yazık ettiler diziye biraz.
Şu an 7. kere izliyorum galiba yok böyle bir şey abi. Ne izlersen izle asla yerini tutmuyor. Garip bir huzur veriyor bana, özellikle ilk sezonlar.çok çorba etmişlerdi yardıkçılar ile ama muazzam diziydi.
Bende çok seviyordum en son izlediğim doktor dizisi The Good doctor olmuştu onu da çok begendimŞu an 7. kere izliyorum galiba yok böyle bir şey abi. Ne izlersen izle asla yerini tutmuyor. Garip bir huzur veriyor bana, özellikle ilk sezonlar.
Onu 1-2 sezon izledim ama sevemedim ya. Çocuk çok zorladı beni, izlerken kendim çocuğa laf anlatmaya çalışıyormuş gibi hissettim.Bende çok seviyordum en son izlediğim doktor dizisi The Good doctor olmuştu onu da çok begendim
Cuddy ayrılana kadar olan bütün sezonlar muazzam.Şu an 7. kere izliyorum galiba yok böyle bir şey abi. Ne izlersen izle asla yerini tutmuyor. Garip bir huzur veriyor bana, özellikle ilk sezonlar.
Yeni yilin kutlu olsun HüsnücügümYazın McKenniyi istiyoruz diye futbol cahili ilan edilmiş idik
Herif şampiyonluğa oynayan juvede her maç 90 dk oynuyor
Yuvarlanıp duruyoh beUsta döner Ahmet napiyon lan