- 20 Mayıs 2011
- 23.089
- 10.121
- 1.873
brezilyada lig bitti kuzeydede bitmek üzere sanırım bitti mi haberim yok oradan birini getirmemek saçmalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi açıkçası öndeki dörtlü böyle devam ederse, De Bruyne gelse zor...torreira 8 olduğunda öndeki 4lünün çok fazla gol atması da gerekiyor
Gün geçtikçe sol bekte Barış ile devam kararı gelmesi ihtimali artıyor, belki sadece bir adet orta saha takviyesi ile yetinebiliriz2 kanat mı alacakmışız sol bek ve orta saha yerine
Şaka bir yana gerçekten planlama nedir merak ediyorum, "gidecek oyuncular" söylemi olduğunu biliyoruz, kimler ile vedalaşacağız bakalım. O vakit takviyeler için daha anlaşılır olur durum.Tahmini üç, minimum iki oyuncu alınacaktır diye düşünüyorum ki bunlar keyfekeder değil elzem mevkiler için olacak. Eğer bütçenin önemli kısmı diğerleri için harcanacaksa, solbeke Kevin Rodrigues düşünülmeli dememin sebebi de budur...Üstadım zar atmış olmayacağımız bir ismi bu dönem takımımıza kazandırabileceğimizden emin değilim.
Umarım şans bizden yana olur ve bir fırsat yakalarız her iki mevki için, ama çok zor elbette bu. Yani mevcut ekonomik şartları da düşününce olası bir satış yakalayamaz isek ne kadar bütçe ayırabileceğimiz şüpheli, yönetim adına risk tercihi bir yandan bu transfer dönemi...
Onyeka olmasın ? Onyedika'yı Brugge 20'den aşağı vermezki.Onyedika bitmek üzereymiş güya yasaklı kaynak değil ama ciddiye alınmaması gereken bir kaynak demiş.
Dumur eden 1 bilgiWhat is the '3pm' football blackout?
The football blackout is the rule that no Premier League, Football League or FA Cup matches be broadcast on live television on Saturday between 2:45pm and 5:15pm. Games may be played on that day and on that time, but they are forbidden to be televised – with Saturday televised kick-offs mostly occurring at 12:30pm or 5:30pm.
yani bizde gösterilio maçlar da englandda değil
Oyy özlemişimKonuyu açıyorum.
Güncel kademe listesi akşam paylaşılacak.
Yasaklı kaynak ve katman planına uymayanlar dönem sonuna kadar uzatılacaktır. İsterse nöbette kimsede kalmasın. Hele o yağızın haberini taşıyanı sezon boyunca atarımdan sonra.
O kadar yorulmayacağınızı umuyorum, hayırlı olsun.
Yeni TIER listesi:
Ekli dosyayı görüntüle 229452
Okan hocanın aradıkları tutmuyo bizde,eksik kalsinOnyedikayı sadece bjk maçında izledim ama tam okan hocanın aradığı 6 numara izlenimi verdi. Uzun boylu ayağı temiz
nasıl kovduk angelinoyu zuajhahahahSizin keyfiniz için transfer yapamayız.hahaha hihihi diye sevinip,2 ay sonra çöp cekersiniz
Bence gelecekDybala geldi mi