Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.266
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödemisiz
iyi kötü bir katkı alıyoruz allahı var şimdi sadece şutundan yararlanıp 15 gol+asist dayısına çıkılabilir bir oyuncu tabi devamlılık sorun. Aynı parayı alıp hamburger show yapanı da var o daha büyük problem bence ilk oradan başlamak lazım birde meme kasını yırtan herifin bu seneki alacaklarını verip fesih edilmeliHakim ziyechin 3.5 aldığını unutmusum ben direkt kovulsun yaka paça.3.5 alan adamın şimdiye max 1 max kaçırıp çift hane gol katkısı yapması lazımdı.Yuh yani rezil herif
Git banyoya aç duşu, bir duşun altına gir ıslanırsınKuruduk
20mPatrick Dorgu bana doğru profil gibi geldi, bakalım gelişmeler yaşanır umarım bu konuda
İkisi beraber gitsinler.Rezillik yav bu.Su ekonomide o paraları verdiğimiz oyuncular tenezzül edip maça çıkmıyorlar.iyi kötü bir katkı alıyoruz allahı var şimdi sadece şutundan yararlanıp 15 gol+asist dayısına çıkılabilir bir oyuncu tabi devamlılık sorun. Aynı parayı alıp hamburger show yapanı da var o daha büyük problem bence ilk oradan başlamak lazım birde meme kasını yırtan herifin bu seneki alacaklarını verip fesih edilmeli
mertenste 2.9 alıp skor üretemiyor.İkisi beraber gitsinler.Rezillik yav bu.Su ekonomide o paraları verdiğimiz oyuncular tenezzül edip maça çıkmıyorlar.
Adidas son anlaştığımızda bizi adam yerine koysaydı anlaşırdık.Keske Puma yerine Adidas ile anlassaydik
Valla mertensi görünce sinirlerim tepeme zıplıyor.Gecen sene sözleşmesi otomatik uzayınca konusunda olumsuz düşüncelerimi belirttigimde linclenmistim.mertenste 2.9 alıp skor üretemiyor.
zaha da 5 üstü alıp 2 haftada bir sakatım ayağı yapıyor.
Memesini koparanı zaten söyledim 2,5 alıyor o da.
tete de 2,4 alıp 1 maç oynatılıyor 3 hafta yedek.
Kadro şöyle bir temizlenip icardi, sanchez, torreira dışında max 1,2 milyon euro maaş olacak şekilde tasarlanmalı.
transferi kapattıkUlan yoğunluktan hiçbir şey takip edemiyorum transfer sezonu açıldı mı şimdi???
Normaldir...transferi kapattık