- 17 Ağustos 2009
- 44.134
- 33.227
- 3.448
Kazan Dairesi dışında güvenilir bir Galatasaray kaynağı yok. Alayı goygoycu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech ve dombele eyvallah ama Zaha acaba denilecek bir transfer değil. Kendi takımının kaptanıydıÜnal Aysal-Mancini dönemindeki gibi şuursuz, plansız bir transfer dönemi oldu yaz transferleri.
Her transfer bir risktir ama Halil transferi bile bile lades.
Ziyech, Ndombele, Zaha acaba denilecek cinstendi. Üçü de karavana oldu.
Angelinho hiç mi izlenmemiş?
Bakambu'nun İcardi varken çok zor oynaması.
Bu takımabir sol bek, bir 8 numara, bir sağ kanat, yedek forvet, yedek sağ bek ve yedek stoper sezonu kurtarırdı.
Transferlerin hepsi ya tutarsa transferleri ve hep yek geldi Sanchez hariç. Bu kadar fiyasko transferleri toparlamak da maddi olarak kolay değil. Git demek hiç kolay değil. Kapı gibi sözleşmeleri ve fahiş maaşları bırakıp gitmezler de.
Umarım şampiyonluğu vermemişizdir bi transferlerle.
yanan kim olur rengim bu hikayede sence ?farkındamısınız suudi olayını fbliler hiç konuşmuyor
sinsilikde nirvanalar yeminle
şov atatürkcüleri şimdiye 100 tane kahramanlık hikayesi yazardı
dursun başkanım ve erden başkanım bütün planlarını altüst etti![]()
Nottingham feshediyormuş.
Ucl katilan şampiyon olan takım hala dahi limit mimit deyip transfer yapamıyorsa biryerlerde ya yanlışlar var ya yalanlar vardir
Nelsson İtalya olabilir de devre arası bir stopere 15 verecek olsalar bize gelmezlernellsona güle güle diyebilir miyiz
Sene başı istemiyordum da şu an yorum yapmayayım. Oynayan adam almalarını istiyorum artık ama devre arası alabileceğimizi sanmıyorum soZeka sorunu var lakin sol bek olarak özellikle hücumsal ve atletik performansı sebebiyle hem takıma hem de lige uygun. Bizim ligte atletik bekler azda tekniği varsa rahat iş yapıyor. Lakin ben isimsiz düşük maaşlı bir adamın gelmesini isterim.