Can Parsadan
Cezalı
- 16 Ekim 2023
- 64
- 11
- 28
performans konusunda standartı olan 1-2 isim yeter bize, solbek ve 8 no
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiriye laf yok
Gerekirse maaşını verip feshederiz yaklaşımı şımarıklıktır
Biz milyar euroluk kulüp değiliz böyle işlere girişemeyiz
Ndombele'nin talibi yoksa, paramın hepsini isterim diyorsa kulübede dursun ve biz de kullanmaya bakalım
Napoli'nin bile kullandığı adama STSL'de rol mü bulamayacağız yani? Ben buna inanmıyorum
Genel olarak herhangi bir futbolcunun notunun 3 ayda peşin hükümle verilmesi işini gülünç buluyorum
Genç futbolcular için kendini gösterme süreleri iki seneyi bulabiliyor ama taraftarımızda bu akli selim yaklaşımı gözlemleyemiyorum
Gurberçi transferlerine olumlu bakıyorum Eyüp, Gökdeniz, Berkay direk Fatih Demireli etkisi var. Kısa vadede neden oynamıyor diyebiliriz ama uzun vadede açıkçası büyük kazançlar sağlayabiliriz.
Bu transfer yapısını daha doğru buluyorum takımın ana iskeletinde 2-3 yıldız yapıp tamamlayıcı parçalarla donatmak daha iyi olacaktır.
Boey, Abdülkerim, Barış, Kerem, Kaan bunların hiçbiri yıldız değil ama verdikleri ortada o yüzden yıldız işini askıya alıp tamamlayıcı parçalar bakmak lazım.
İsmi Okan Derici ama pek tanıma fırsatımız olmadı en azından o döneme göre çok büyük paralar verilmedi.
Okurken ve yazarken dalıyor musun bilmiyorum ama daha önce de oldu, kurduğum cümleleri açık anlamından farklı yorumladığını gözlemliyorum....Böyle bakınca söylediğinde hiçbir yanlışlık yok ama kadro kurma süreci bu şekilde gerçekleşmiyor
Mertens'i aldığımız zaman kendisinin ciddi talipleri arasında Juventus da vardı ve biz bir önceki sezonu 13. sırada bitirmiş kaos içindeki bir kulüp olarak hem maaş hem de sözleşme süresi konusunda tavizler vermeden bu adamı getiremezdik. Benzer şekilde Oliveira'nın, Dubois'nın ve Midtsjö'nün de şartları etkilendi; bu sebeple hiçbirine bir sonraki sezon doğru talibi bulamadık
Bir perspektiften bakınca bunların hepsi riskli işlerdi ama günün sonunda şampiyon olup CL'ye gitmeye hak kazanınca bir şekilde bu riski bertaraf etmiş bulunduk. Benzer şekilde bu yaz elimizi belirli hamlelere zorlayan bir yapımız vardı -- CL durumu net değildi, Icardi'nin takıma katılması elzemdi ve bonservis harcaması konusunda sıkıntıdaydık
Eğer bu sezon da her şey plan dahilinde ilerler ve şampiyon olursak (hatta ikinci olsak bile CL'ye kalma ihtimalimiz var elemelerden) bir sonraki sezon hem daha az hamleye ihtiyaç duyacağız, hem de daha çok finansal hareket alanımız olacak. Belki yabancı sınırı uzun vadede netleşecek. Böyle böyle kadro oturacak ve sürdürülebilir bir yapıya ulaşacağız
Ben aslında bu yüzden Erden başkan şöyle beş yıl gibi bir süre transfer politikasını yönetebilsin istiyorum
Evet de bence teknik ekibin kalmasını istemesi ve yönetimin bu isteği makul bulması da normal bir durumOkurken ve yazarken dalıyor musun bilmiyorum ama daha önce de oldu, kurduğum cümleleri açık anlamından farklı yorumladığını gözlemliyorum....
Geçen yıl yapılan transferleri, Seferoviç ve Yusuf fiyaskolarına rağmen totalde başarılı buluyorum; çok dar zamanda kadroyu o çapta revize edip hedefe ulaşmak müthiş bir başarı öyküsü hatta...
Mertens için de hiç alınmamalıydı demedim; iyi ki alınmış; geçen sezon tecrübesiyle, görgüsüyle çok şey kattı takıma. Ancak bu sene kalmaması gerekiyordu ve bunun için var olan imkan değerlendirilmeliydi. Bu yılki kadro planla(yama)ma halinden memnuniyetsizliğimi yeri geldikçe ifade ediyorum zaten...
Forvet arkası pozisyonunda Kerem ve Mertens' in dönüşümlü oynamasından ve o pozisyonda da oynayabileceği hesabıyla transfer edilen Ndombele' nin performasından memnunsan fazla lafa hacet yok...
Evander
Genduzi
Levent Mercan
Ben okeyim
E bende samiEvander
Genduzi
Levent Mercan
Ben okeyim