Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo gibi avrupanın göbeğinde yetişmiş bir oyuncunun oyun zekasının bu kadar düşük olması acayip ilginç geliyor bana. gören tanzanyalı falan sanır saha içi hareketleri tercihlerinden
yine de ziyeche 10 kere tercih ederim. oynadığı süre boyunca en iyisini vermeye çalışıyor
zaniolonun oyuncu profilinin değişmesi lazım sanki
dar alan oyuncusu olmadığını kanıksayıp golcü kafacı kanat ikinci forvet rolüne evrilse rahatlayabilir
lo santrafora evrilmezse hiçbir halt olmaz o adamdan.O ebatta adamdan kanat oyuncusu olmaz zaten top sürerken ayakları birbirine dolanıyo

Nerden cikti bu mali kriz dedikodusu
Konyaspor baskani, Ziyechin alacaklari ile basladi her gün yeni bir seyler ekleniyor.
Düne kadar zengindik Ronaldo aliyorduk ben bir sey anlamadim
[/QUOTE
Haluklarin 2-3 aydir maaş ödenmiyor dediği yayınla başladı , sonra dediğin gibi konya başkanı çıktı a.kerim alacağımız için ihtar çektik dedi , şimdi de bu.
Sarı kart problemi de çok büyük sıkıntı ...zaniolo gibi avrupanın göbeğinde yetişmiş bir oyuncunun oyun zekasının bu kadar düşük olması acayip ilginç geliyor bana. gören tanzanyalı falan sanır saha içi hareketleri tercihlerinden
yine de ziyeche 10 kere tercih ederim. oynadığı süre boyunca en iyisini vermeye çalışıyor
Abi kulüp ses çıkarsın açıklama yapsın şu tarih itibariyle şu ödeme yapılmıştır diye Konyaspor'a 250 bin euro ödeme var diyorlar biz o paraları depremde Gaziantep'e deprem yardımı olsun diye kaleci alırken gönüllü verdik ...Nerden cikti bu mali kriz dedikodusu
Konyaspor baskani, Ziyechin alacaklari ile basladi her gün yeni bir seyler ekleniyor.
Düne kadar zengindik Ronaldo aliyorduk ben bir sey anlamadim
sanki bazı kulüplerle çekiştiğimiz oyuncular var da basın organları bazı kulüplere yakın olduğu için kasten kötüleniyoruz gibi duruyor.bence transfer işine hiç girmeyelim. kulüp maddi sıkıntıda zaten
Nevzat yazmış o yüzden dedim. Dursun Başkan ın adamı bu herif.sanki bazı kulüplerle çekiştiğimiz oyuncular var da basın organları bazı kulüplere yakın olduğu için kasten kötüleniyoruz gibi duruyor.
Aynı basın organları Arda Güler’in Gençlerbirliğine ödenmeyen parasını hiç sallayıp üstüne gitmemişti çünkü.