Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satılmıyorsa zaha ve zanioloyu bu takımda en iyi nasıl kullanırızın yolunu bulmamız lazım

sonuçta belli kalitede oyuncular ve büyük yatırımlar

ziyechin durumu biraz farklı

zaniolo gibi avrupanın göbeğinde yetişmiş bir oyuncunun oyun zekasının bu kadar düşük olması acayip ilginç geliyor bana. gören tanzanyalı falan sanır saha içi hareketleri tercihlerinden

yine de ziyeche 10 kere tercih ederim. oynadığı süre boyunca en iyisini vermeye çalışıyor

zaniolo gibi avrupanın göbeğinde yetişmiş bir oyuncunun oyun zekasının bu kadar düşük olması acayip ilginç geliyor bana. gören tanzanyalı falan sanır saha içi hareketleri tercihlerinden

yine de ziyeche 10 kere tercih ederim. oynadığı süre boyunca en iyisini vermeye çalışıyor

zaniolonun oyuncu profilinin değişmesi lazım sanki

dar alan oyuncusu olmadığını kanıksayıp golcü kafacı kanat ikinci forvet rolüne evrilse rahatlayabilir

Zaniolo santrafora evrilmezse hiçbir halt olmaz o adamdan.O ebatta adamdan kanat oyuncusu olmaz zaten top sürerken ayakları birbirine dolanıyo

O fizik ve atletizme sahip bi oyuncuya oyun zekasi eklersen ortaya parayla satin alamayacagin bir sey cikar ztn.

Zaninin karar mekanizmasi da sorunlu fakat aşılamayacak bir sey degil bu.

Bugun teteninde ayni sorunlari var ve oyun zekasi bayagi dusuk.

Zani kalirsa bizde hucuma evrilmesi lzm.

Nerden cikti bu mali kriz dedikodusu

Konyaspor baskani, Ziyechin alacaklari ile basladi her gün yeni bir seyler ekleniyor.

Düne kadar zengindik Ronaldo aliyorduk ben bir sey anlamadim

Sözleşmeli oyuncumuz bize nasıl ihtarname çeker ki ,kulübün artık bu konularda bilgilendirme yapması gerek

Konyaspor baskani, Ziyechin alacaklari ile basladi her gün yeni bir seyler ekleniyor.

[/QUOTE

Haluklarin 2-3 aydir maaş ödenmiyor dediği yayınla başladı , sonra dediğin gibi konya başkanı çıktı a.kerim alacağımız için ihtar çektik dedi , şimdi de bu.

Sarı kart problemi de çok büyük sıkıntı ...

Abi kulüp ses çıkarsın açıklama yapsın şu tarih itibariyle şu ödeme yapılmıştır diye Konyaspor'a 250 bin euro ödeme var diyorlar biz o paraları depremde Gaziantep'e deprem yardımı olsun diye kaleci alırken gönüllü verdik ...

Larin
20/21
Süper Lig
Süper LigBeşiktaş JK3819641-2.882'

o biraz oyuncu tipiyle alakalı.

4. sezonunda yaptı bu istatistiği. O kadar zaman geçmişken artık patlama yapsın yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medya başlamış kaşınmaya yine… muhasebemize bok atan maymunlar, Boey-Nelsson’u satsak 30-40m gelir olacak

bence transfer işine hiç girmeyelim. kulüp maddi sıkıntıda zaten
sanki bazı kulüplerle çekiştiğimiz oyuncular var da basın organları bazı kulüplere yakın olduğu için kasten kötüleniyoruz gibi duruyor.

Aynı basın organları Arda Güler’in Gençlerbirliğine ödenmeyen parasını hiç sallayıp üstüne gitmemişti çünkü.

sanki bazı kulüplerle çekiştiğimiz oyuncular var da basın organları bazı kulüplere yakın olduğu için kasten kötüleniyoruz gibi duruyor.

Aynı basın organları Arda Güler’in Gençlerbirliğine ödenmeyen parasını hiç sallayıp üstüne gitmemişti çünkü.
Nevzat yazmış o yüzden dedim. Dursun Başkan ın adamı bu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt