Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirinden çok giderin olursa bu bir yerde patlar. Bu yaz gerçekten şımarıkçasına saçtık paraları transferde ama getirisine baktığın zaman koca bir sıfır. Ne zaha ne Ziyech ne de Tete ihtiyacımız olan oyunculardı. Hele Ndombele tam facia. Tamam bonservis vermedik hiçbirine ama aldıkları yıllık maaşları toplasak süper ligde kafaya oynayan takım yaratılır bence

Gelirinden çok giderin olursa bu bir yerde patlar. Bu yaz gerçekten şımarıkçasına saçtık paraları transferde ama getirisine baktığın zaman koca bir sıfır. Ne zaha ne Ziyech ne de Tete ihtiyacımız olan oyunculardı. Hele Ndombele tam facia. Tamam bonservis vermedik hiçbirine ama aldıkları yıllık maaşları toplasak süper ligde kafaya oynayan takım yaratılır bence

Erden Timur düşünmüştür renkdaş. Ama bonservis vermedik di mi :)

galatasaray batıyor mu yoksa bu bir operasyon mu anlamanın tek bir yolu var

burak elmas döneminde başlayan ve bu yönetim döneminde de devam eden galatasarayın başta transferler olmak üzere gelir ve giderlerinin kamuoyuna şeffaf şekilde beyan edilmesidir

öyle divana sunuyoruz filan ile olmaz bu iş

son 3 senedir transfer edilen oyucnularımızın maaşları, bonsevisleri vs. ile iglili bitmek bilemeyen spekülasyonalr var

biz bunalrı paylaşmayınca zannediyoruz ki iyi bir şey yapıyoruz

hayır böyle gizleye gizleye fener aziz yıldırım döneminde borca battı, bjk iflası eşiğine geldi

biz burdan bir an önce dönelim

galatasaray batıyor mu yoksa bu bir operasyon mu anlamanın tek bir yolu var

burak elmas döneminde başlayan ve bu yönetim döneminde de devam eden galatasarayın başta transferler olmak üzere gelir ve giderlerinin kamuoyuna şeffaf şekilde beyan edilmesidir

öyle divana sunuyoruz filan ile olmaz bu iş

son 3 senedir transfer edilen oyucnularımızın maaşları, bonsevisleri vs. ile iglili bitmek bilemeyen spekülasyonalr var

biz bunalrı paylaşmayınca zannediyoruz ki iyi bir şey yapıyoruz

hayır böyle gizleye gizleye fener aziz yıldırım döneminde borca battı, bjk iflası eşiğine geldi

biz burdan bir an önce dönelim
Her 3 aydan 3 aya mali tabloda tum rakamlar aciklaniyor, tum personel maasi futbolcu giderleri de paylasildi zaten. Daha ne yapacakmis ekstradan yonetim sirf taraftar bunlari takip etmiyor diye? Daha bu sezon basinda Erden Timur detayli bir sunum yapti daha ne yapsin?

Bu sezon maaş skalasında saçmaladık. Bir sürü yüksek maaşlı düşük verimli adam topladık. Bunun yüzünden diğer oyunculara da zamlar yapıldı. Sacha 3 milyon falan istiyormuş. Ünal Aysal’ın son sezonu gibi ipin ucunu kaçırdık biraz. Ama toparlayacağız umarım. Yönetim bundan sonra ya tutarsa transferi yapmamalı. O kredileri kalmadı. Destek çıktık kendilerine ama homurdanma var. Az ve öz transfer olsun. Hoca da elindekilerden biraz daha verim almaya baksın.

2024 yılı içinde Ziyech, Zaha, Dombele, Sergio, Mertens’i gönderip takımı daha düşük maaşlı oyuncularla tekrar düzene sokmak lazım.

Devlet o fırıldağın defterini dürmezse bu ülke futbolu temizlenmez. Medya ve sosyal medya, yalan ve propaganda merkezi oldu resmen

Her 3 aydan 3 aya mali tabloda tum rakamlar aciklaniyor, tum personel maasi futbolcu giderleri de paylasildi zaten. Daha ne yapacakmis ekstradan yonetim sirf taraftar bunlari takip etmiyor diye? Daha bu sezon basinda Erden Timur detayli bir sunum yapti daha ne yapsin?
Abdülkerim taksidi ödesinler bı zahmet odedilerse de çıkıp şu GS ye ihtar çektik diyen konya başkanını yalanlasinlar

Batıyoruz algısını çıkaranlar Erden Timur’u yemeye çalışanlar.

tam transfer dönemine girerken gs maaşları ödeyemiyor haberlerini çıkarma sebebi rahat rahat transfer edemesinler diye yapılıyor

karşımızda şeytanın müritleri var rakip olarak!!!!

Yönetim mali genel kurulda gayet açık sekilde harcamaları açıklıyor. Yapılacak bir sonraki genel kuruldaki rakamlara göre konuşmak daha doğru olur. Transferlere gelirsek. Koskoca Galatasaray yunus kerem ve barış ilemi kanatlarini kuracakti. Zaha ziyech vede tete, gerek geleceğe yatırım gerekse seviye atlatma bakımından gayet iyi oyunculardi. Sosyal medya trollerinin saldırılarını referans gösterip, celallenmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt