- 16 Haziran 2010
- 202.376
- 154.198
- 6.838
Cihangir battik diyor gerisi teferruat.Battik mi batmadik mi bir karar verin derhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihangir battik diyor gerisi teferruat.Battik mi batmadik mi bir karar verin derhal
Gelirinden çok giderin olursa bu bir yerde patlar. Bu yaz gerçekten şımarıkçasına saçtık paraları transferde ama getirisine baktığın zaman koca bir sıfır. Ne zaha ne Ziyech ne de Tete ihtiyacımız olan oyunculardı. Hele Ndombele tam facia. Tamam bonservis vermedik hiçbirine ama aldıkları yıllık maaşları toplasak süper ligde kafaya oynayan takım yaratılır bence
Bende seni.
Her 3 aydan 3 aya mali tabloda tum rakamlar aciklaniyor, tum personel maasi futbolcu giderleri de paylasildi zaten. Daha ne yapacakmis ekstradan yonetim sirf taraftar bunlari takip etmiyor diye? Daha bu sezon basinda Erden Timur detayli bir sunum yapti daha ne yapsin?galatasaray batıyor mu yoksa bu bir operasyon mu anlamanın tek bir yolu var
burak elmas döneminde başlayan ve bu yönetim döneminde de devam eden galatasarayın başta transferler olmak üzere gelir ve giderlerinin kamuoyuna şeffaf şekilde beyan edilmesidir
öyle divana sunuyoruz filan ile olmaz bu iş
son 3 senedir transfer edilen oyucnularımızın maaşları, bonsevisleri vs. ile iglili bitmek bilemeyen spekülasyonalr var
biz bunalrı paylaşmayınca zannediyoruz ki iyi bir şey yapıyoruz
hayır böyle gizleye gizleye fener aziz yıldırım döneminde borca battı, bjk iflası eşiğine geldi
biz burdan bir an önce dönelim
Abdülkerim taksidi ödesinler bı zahmet odedilerse de çıkıp şu GS ye ihtar çektik diyen konya başkanını yalanlasinlarHer 3 aydan 3 aya mali tabloda tum rakamlar aciklaniyor, tum personel maasi futbolcu giderleri de paylasildi zaten. Daha ne yapacakmis ekstradan yonetim sirf taraftar bunlari takip etmiyor diye? Daha bu sezon basinda Erden Timur detayli bir sunum yapti daha ne yapsin?
Yönetim mali genel kurulda gayet açık sekilde harcamaları açıklıyor. Yapılacak bir sonraki genel kuruldaki rakamlara göre konuşmak daha doğru olur. Transferlere gelirsek. Koskoca Galatasaray yunus kerem ve barış ilemi kanatlarini kuracakti. Zaha ziyech vede tete, gerek geleceğe yatırım gerekse seviye atlatma bakımından gayet iyi oyunculardi. Sosyal medya trollerinin saldırılarını referans gösterip, celallenmeyelim.Gelirinden çok giderin olursa bu bir yerde patlar. Bu yaz gerçekten şımarıkçasına saçtık paraları transferde ama getirisine baktığın zaman koca bir sıfır. Ne zaha ne Ziyech ne de Tete ihtiyacımız olan oyunculardı. Hele Ndombele tam facia. Tamam bonservis vermedik hiçbirine ama aldıkları yıllık maaşları toplasak süper ligde kafaya oynayan takım yaratılır bence